The fine liner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zorg voor opbergruimte zonder zorgen met smart lockers

Smart lockers zijn een zeer praktische oplossing voor de innoverende ondernemer die geen tijd kwijt wilt zijn aan de administratie. Een smart locker is simpel en doeltreffend. Dankzij het elektronische sluitingssysteem bergen de bezoekers spullen gerust op en is het niet mogelijk om sleutels kwijt te raken. Bij veel systemen is het zelfs mogelijk om het systeem van de smart lockers te koppelen aan de bedrijfs- of schoolpassen zodat er geen extra pasjes in de portemonnee komen te zitten. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook nog eens gebruikersvriendelijk.

Een standaardoplossing bestaat niet

Bij Eurobox Continental staat het woord ‘standaard’ niet in het vocabulaire. Als u een systeem met smart lockers wenst, dan krijgt u altijd een project volledig op maat van uw bedrijf. Ook op het gebied van software hoeft u niet zelf op zoek – deze professionals hebben de beste software voor uw toepassing en leggen dit ook duidelijk uit. Wilt u graag een esthetische oplossing die volledig binnen uw bedrijfsinterieur past? Personalisatie is een mogelijkheid die bedrijven steeds vaker benutten, zo ook bij Eurobox Continental. Stem de kleuren af op uw logo of maak een ingebouwde wand met smart lockers die vrijwel onopvallend is. Wat uw wensen ook zijn, daag Eurobox Continental uit om het voor u te realiseren. U zult versteld staan van de creativiteit die smart lockers met zich meebrengen.

Implementeer een veilige opbergoplossing in uw bedrijf

Met de smart lockers van Eurobox Continental biedt u altijd een veilige opbergoplossing voor uw bezoekers. Zij gaan met een gerust hart sporten of een activiteit uitvoeren terwijl de spullen veilig opgeborgen liggen. Wilt u deze veilige oplossing ook in uw bedrijf implementeren? Bekijk dan de verschillende realisaties die Eurobox Continental al heeft op mogen leveren. Van semipermanente oplossingen op evenementen tot vaste opstellingen met een esthetische afwerking in de muren van uw pand. Het is allemaal mogelijk. Neem contact op en start uw project.

https://eurobox.be/