The fine liner
Image default
Media

Geld met Youtube verdienen

We horen het wel vaker vallen, Youtube. Maar wat is dit Youtube gebeuren nu eigenlijk? 

We kijken dieper in het verhaal van wat Youtube is en wat je ermee kan doen.

Achtergrond van Youtube

Youtube is een website dat is opgericht in februari 2005. Het is een medium waarop mensen filmpjes of videos kunnen uploaden en bekijken. Hierbij geef je dan wel toestemming aan Youtube zelf om je filmpjes te mogen gebruiken en eventueel zelfs te verkopen. Wat misschien ook wel interessant is om te weten, is dat Google in 2006 al het bedrijf heeft overgekocht door het grote succes waarin het vertoefde.

Youtube kanaal opstarten

Als je zelf dingen wil filmen en dit wil laten zien aan de wereld dan kan je bij Youtube een kanaal opstarten. Een kanaal dat je volledig persoonlijk kan inrichten naar wens. Hoe dit in zijn werk gaat kan je zelfs opzoeken op Youtube. Vaak wordt Youtube gebruikt voor ‘how-to’ filmpjes op te zoeken, hoe doe ik dit of dat. Maar Youtube is veel meer geworden dan enkel je filmjes delen met de wereld om andere te helpen. Het is een bron van inkomsten geworden, een medium waar je een carrière in kan opbouwen. 

Veel zoeken een gemakkelijk weg naar roem via Youtube en sommige slagen erin, maar vele bijten in het stof. Dit komt omdat ze iets zien wat succes heeft en er zo snel mogelijk van willen profiteren. Enkel door je te verdiepen in wat Youtube te bieden heeft en hoe je dit moet aanpakken, kan je succes ervaren.

 

Geld verdienen met Youtube

Natuurlijk moet je er ook bijnemen dat Youtube ondertussen al 14 jaar bestaat en er al veel mensen beroemd zijn geworden via Youtube. Door het grote succes van Youtube zijn de basisvereisten waar je aan moet voldoen enorm gestegen. Zodat enkel diegene die echt werk steken in hun kanaal, succes kunnen bereiken en geld kunnen verdienen via Youtube. Natuurlijk niet onmogelijk, maar dat bespreken we in een ander artikel. Momenteel moet je bij Youtube in de afgelopen 12 maanden 4000 uur aan views hebben en een minimum van 1000 abonnees vooraleer je geld kan beginnen verdienen. 

Lijkt veel, hier hebben wij uiteraard een gouden ei voor. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat andere mensen jou filmpjes gaan bekijken en jou kanaal gaan volgen. Hoe doen wij dit? Door een complex proces waarin wij samenwerken met mensen van over heel de wereld. Een samengebundelde kracht die voor veel goeds kan zorgen, zodat iedereen een kans heeft om succes te ervaren.

Hoe je kanaal boosten

Er zijn verschillende manieren om je een handje te helpen, en je kanaal snel doen groeien. Denk hierbij aan veel abonnees, veel views op je video’s, en veel likes. Youtube volgers kopen kan veilig en snel, en daardoor kun je in een klap een flink succes boeken. Ook weergaven en likes kun je kopen. Wanneer je 1000 abonnees (volgers) hebt, en 4000 uur kijktijd, dan ga je daadwerkelijk geld verdienen met Youtube, en ook dat is te koop! Je kunt je investering dus eenvoudig terug verdiennen! Wanneer start jij? Ga je voor kijktijd dan is het belangrijk om lange video’s te maken. Met langere video’s haal je namelijk makkelijker meer kijktijd binnen. 

 

Bezoek de website voor meer informatie :