The fine liner
Image default
Aanbiedingen

Medisch secretariaat

vacature secretarisse

Beschrijving van de baan:

Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van patiënten in de praktijk en bent het eerste aanspreekpunt voor de praktijk.

Je neemt de telefoon op en maakt een afspraak.

U kunt bestanden volgen en rapporten importeren via beheer.

Je voert regelmatig beheerstaken uit.

Aanbod

Vanaf half juli ontvang je een contract voor bepaalde tijd. Het contract loopt tot eind augustus. Het is mogelijk om dit contract of verdere samenwerking in de toekomst te verlengen.

Je werkt parttime en je werktijden wisselen af ​​met een van onze parttime secretaresses. De exacte tijd en datum kan worden besproken. Geen openingstijden ’s avonds.

We bieden een trainingsperiode waarin je een van onze vaste secretaresses kunt volgen en meer te weten kunt komen over deze praktijk.

Jouw profiel

Het Medical Secretariat Diploma of Nursing / Nursing Diploma is een voordeel, net als eerdere ervaring in medisch administratieve functies, maar geen strikte vereiste. Snel kunnen leren en flexibel kunnen werken.

Je hebt goede sociale vaardigheden en behandelt patiënten met zorg.

Je kunt zelfstandig en discreet werken.

U kunt de computer gebruiken voor professioneel werk.

Aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), klantgericht, omgaan met druk, samenwerken als hecht team, contact houden, accuraat zijn, regels en afspraken volgen, plannen (= organisatie), leervermogen, zelfstandig werken

Volg het schema en de agenda van de arts, voer het rapport van de operatie of medische procedure in en zorg voor de lay-out, stuur het rapport door aan mensen die zorg nodig hebben, artsen, …, voer organisatorische boekhouding en budgetbeheer uit, registreer communicatie, classificatie en zegel , Inventaris bewaken, bestellingen bepalen in geval van schaarste, facturen uitschrijven voor medische procedures en betaling innen, medische procedures melden aan sociale zekerheidsinstellingen, ziekenfondsen, …

HBO: hoogleraar gezondheidszorg in het studiegebied Bach Office Management: assistent medisch management, professor Bach: gezondheidszorg in het studiegebied

 

secretaresse baan

nvda doktersassistente

 

https://www.administratieve-medewerker.be/2021/11/wat-verdient-doktersassistente.html