The fine liner
Image default
Dienstverlening

Zo voordelig kunt u een hardcover boek laten drukken

Wist u dat een hardcover boek laten drukken helemaal niet duur hoeft te zijn? Als u denkt dat u alleen een boek kunt laten drukken als u bijvoorbeeld meer dan 1.000 exemplaren wilt, dan zult u waarschijnlijk verrast zijn. U kunt namelijk bij verschillende drukkerijen ook terecht voor een kleine opdracht. En het is dan zeker niet zo dat u honderd euro per boek betaalt omdat u ‘maar’ aan tien exemplaren genoeg heeft. Kleine opdrachten zijn welkom bij De Beste Boekdrukkers als u een hardcover boek wilt laten drukken en hiervoor betaalt u ook dan een redelijke prijs bij deze aanbieder.

Een mooi hardcover boek van uitstekende kwaliteit laten maken

U kunt bijvoorbeeld uw memoires, dat mooie verhaal dat u heeft geschreven of de belevenissen in uw persoonlijke kring laten bundelen in een mooi boek. Als u wilt kunt u er uiteraard ook foto’s in laten plaatsen. U kunt bij De Beste Boekdrukkers vervolgens kiezen uit verschillende formaten en ook uit diverse papiersoorten. Een boek met foto’s wordt doorgaans op mat of glanzend papier gedrukt, maar een boek met uitsluitend tekst kan ook op voordeliger papier worden afgedrukt. Zo bepaalt u in feite zelf de prijs van het boek. Die zal u zeker meevallen, zelfs als het om een kleinere oplage gaat.

Wie kan mij helpen als ik mijn boek wil laten drukken?

U kunt een beroep doen op De Beste Boekdrukkers als u een boek in een kleine of grotere oplage wilt laten drukken. Zij voeren opdrachten uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt uw manuscript aan hen voorleggen en krijgt gratis advies over de beste manier om uw soft- of hardcover boek te drukken, bijvoorbeeld als het gaat om het formaat of de te kiezen papiersoort. Wilt u een hardcover boek laten drukken? Dan krijgt het boek uiteraard een stevige kaft die lang meegaat. U kunt voor meer informatie terecht op de website van deze drukker.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/