The fine liner
Image default
Vakantie

Zo kunt u op een veilige manier in vastgoed investeren

Heeft u er altijd al van gedroomd om een vakantiehuisje in de Ardennen in België te bezitten, maar vindt u het in vastgoed investeren op dit moment te risicovol? Of misschien heeft u al een mooi vakantiehuis gezien, maar ziet u het niet zitten om  de taak als huurbaas op uzelf te nemen? Dan heeft u nu een unieke mogelijkheid om veilig te investeren in recreatievastgoed zonder deze lasten. Via Center Parcs Vastgoed koopt u namelijk een vakantiewoning op één van de parken in Europa en kunt u met een vast inkomen en duidelijke afspraken geld verdienen.

Vakantie vieren en in vastgoed investeren

De overeenkomst die u aangaat met het vakantiepark is vrij simpel. U schaft het huisje aan en zij nemen vervolgens het beheer over, dus dat betekent dat ze huurders werven, dat ze het huisje schoon en netjes houden en dat ze onderhoud uitvoeren. In overleg met hen kunt u zelf ook gebruik maken van uw vakantiehuisje, mocht u dit willen. U gaat een 15-jarige overeenkomst aan met het park waarin duidelijk wordt afgesproken hoeveel geld u afdraagt aan het park en hoeveel u per kwartaal ontvangt aan huuropbrengst. Deze opbrengst is altijd hetzelfde en is niet te veranderen door het gebruik van de vaste lasten en de bezetting van de woning. Met deze investering weet u van tevoren al hoeveel u elk jaar kunt sparen en dat is natuurlijk een zekerheid die u ergens anders niet snel zal aantreffen.

Veilig investeren: combineer zaken met plezier

Door in vastgoed te investeren op een recreatiepark kunt u dus aan de ene kant geld verdienen en aan de andere kant kunt u zelf van uw nieuwe vakantiehuisje profiteren. U heeft altijd een vakantiebestemming in één van de mooie parken in België of daarbuiten. Heeft u geld gespaard waar u graag iets verstandigs mee wilt doen? Overweeg dan om te investeren in vastgoed op een recreatiepark, want dan heeft u 15 jaar de zekerheid van een vast inkomen.

 

https://www.centerparcs-vastgoed.be/