The fine liner
Image default
Bedrijven

Zo kun jij luxe trouwen zonder een groot prijskaartje!

Een bruiloft kan flink wat geld kosten. Denk maar eens aan alles dat er geregeld moet worden voor de grote dag, of soms wel dagen. Meestal ben je al snel zo’n tienduizend euro kwijt aan de grote dag. Niet iedereen heeft ook het geld om een duur feest te organiseren voor misschien wel honderd gasten of dure trouwjurken te kopen. Echter kun je met de juiste creativiteit en motivatie ook een mooie en luxe bruiloft hebben zonder een extreem duur prijskaartje. Een ‘goedkopere’ bruiloft kan net zo leuk zijn! Kun jij wel wat tips gebruiken voor een goedkopere bruiloft? Onderstaande tips kunnen je hierbij goed helpen.

Let op de details

Je kunt ook veel geld besparen op de details. Vaak zien gasten niet eens dat je minder geld hebt uitgegeven aan de details. Denk maar aan de versieringen of de menu’s. Ook op het eten dat gereserveerd wordt kun je veel geld besparen. Het hoeven geen superdure hapjes of dure sushi te zijn. Een frietkraam met warme frietjes aan de deur kan ook heerlijk zijn, of denk eens aan een pizzakraam.

Hetzelfde geldt voor de kleding. Je kunt natuurlijk gaan voor goedkope trouwjurken. Door middel van goedkope trouwjurken kun je al veel geld besparen! Daarnaast hoeven goedkope trouwjurken ook helemaal niet goedkoop uit te zien, ze zijn vaak juist aparter en unieker!

Maak de juiste keuzes

Je ben al snel zo’n €500 tot €1000 kwijt voor een huwelijksvoltrekking bij het gemeentehuis. Maar dit kan ook goedkoper! Gemeentes in Nederland zijn namelijk verplicht om een moment aan te bieden waarop koppels gratis kunnen trouwen. Hoe fijn is dat. Echter zijn deze momenten vaak wel de minder populaire momenten waarop je kunt trouwen. Denk bijvoorbeeld aan een maandagochtend. Toch scheelt je dit uiteraard veel geld uit, wat je kunt spenderen aan andere uitgaven voor je bruiloft. Je spaart ook geld op dingen die je minder belangrijk vindt tijdens je bruiloft. Serveer bijvoorbeeld geen super dure bruidstaart aan maar serveer de heerlijke zelfgemaakte appeltaart van je oma of vraag of je vrienden iets lekkers kunnen maken. Misschien vind je een DJ of een band niet belangrijk voor je en draai je liever je eigen plaat. Bepaal zelf wat belangrijk voor je is en wat niet!

https://bruidsmodeoutlet.be/goedkope-trouwjurken/