The fine liner
Image default
Aanbiedingen

Zilveren verlovingsring

Een verloving is pas compleet als de ringvinger van je partner wordt gesierd met die perfecte ring. Een ring heeft geen begin en geen einde en staat daarom symbool voor eeuwige liefde. Je wilt natuurlijk dan ook dat de verlovingsring speciaal en geheel naar de smaak van je partner is. Om een indruk te krijgen van het soort ring waar je partner waarschijnlijk erg blij van wordt, kijk je naar de sieraden die ze al heeft. Zijn haar sieraden voornamelijk zilver, dan is de kans groot dat je met een zilveren verlovingsring goed zit. 

 

Budget

Het is verstandig om eerst een budget vast te stellen, voordat je gericht opzoek gaat. Hoewel je natuurlijk het liefste de duurste ring voor je geliefde wilt kopen, moet het wel in je budget vallen. Probeer ook binnen dit budget te blijven. Ringen zijn beschikbaar in alle soorten, dus je vindt er geheid één naar jouw (partners) smaak.

 

Edelstenen

Diamanten komen schitterend tot uiting in zilveren ringen. En diamanten zijn er ook in verschillende vormen en maten. De solitaire ring is de traditionele trouwring waar de meeste vrouwen in films over zwijmelen. Ringen met meerdere kleine briljanten geven een stijlvolle en chique uitstraling die geweldig schitteren in het licht. Misschien ben je op zoek naar wat meer kleur? Denk dan eens aan een combinatie met rode robijnen, groene smaragden of blauwe saffieren. Gegarandeerd een hit.

 

Gravure

Door de binnenkant van de verlovingsring te graveren, maak je de ring net wat persoonlijker. Je kunt kiezen voor de datum van de verloving, een naam of een wens. Probeer het persoonlijk te maken. Houd er wel rekening mee dat, als zij er nog niet klaar voor is, het waarschijnlijk niet mogelijk is om de ring te retourneren. 

 

Duurzaamheid

Vanwege het vele dragen van de verlovingsring, en omdat zilver een zachte edelmetaal is, is het gevoeliger voor beschadigingen. Krasjes, beschadigingen en veranderingen in vorm kunnen al vrij snel ontstaan. Ook kan de glans vrij dof worden. Als je de ring echter goed verzorgt en regelmatig schoonmaakt, kan de natuurlijke glans uitstekend worden behouden en kan je nog jaren van de ring genieten. Een ander nadeel van zilver is dat het kan oxideren. Dit betekent dat een zwarte kleur ontstaat door een chemische reactie. Een hoge luchtvochtigheid kan dit proces versnellen. 

Gerelateerde artikelen

Een sauna op loopafstand is geweldig!

Een kunststof schakelband aanschaffen