The fine liner
Woning en Tuin

Welke keukenkranen zijn er?

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende keukenkranen. Niet meer alleen een kraan met een aparte knop voor koud of warm water, maar ook kranen met prachtige designs en kranen met speciale functies, zoals kokend water of gekoeld water direct uit de kraan. Hiermee wordt het gebruik van de kraan steeds leuker. Je hoeft niet meer naar de winkel om flessen water te halen of de waterkoker te gebruiken, maar gebruikt gewoon je eigen keukenkraan. Ook zien kranen er tegenwoordig heel modern uit.

Een uittrekbare handdouche

Er is een keukenkraan die een uittrekbare handdouche heeft. Deze zorgt ervoor dat je keuken een multifunctionele ruimte wordt. Koken wordt nog leuker en makkelijker hiermee. Het kan erg handig zijn om een uittrekbare handdouche aan de kraan te hebben. Hiermee bespaar je veel tijd als je bijvoorbeeld je groente moet wassen. De stralen zijn in te stellen op verschillende hardheden, waardoor het gebruik extra makkelijk is.

Extra handig

De uittrekbare handdouche kun je buigen en draaien zo ver als je wil. Hij kan een lang stuk uitgetrokken worden waardoor je overal makkelijk bij kunt. Ook is hij gemakkelijk met een hand te bedienen. Deze kraan gaat de vorming van kalk tegen. Groente wassen gaat lekker snel met deze handdouche, maar ook de afwas doen zal een stuk simpeler zijn als je deze handdouche op je keukenkraan hebt gemonteerd. De keukenkraan ziet er ook nog eens heel mooi uit. Hij heeft een prachtig design, waardoor hij in elke keuken past en topkoks hem graag willen gebruiken.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.keukenkranen.net