The fine liner
Financieel

Wat zijn de kosten van een incassobureau?

Wat moet je doen wanneer je last hebt van een debiteur? Allereerst kan je zelf aan de slag gaan om aan je geld te komen. Je kan namelijk opzoek gaan naar wat je kan doen. Allereerst moet je beginnen met het nogmaals versturen van de factuur. Het kan namelijk voorkomen dat het niet is aangekomen of dat het de klant geheel ontschoten is. Daarom moet je het nogmaals versturen. Werkt dit niet? Ga na of je het goede (mail)adres hebt, waar je de factuur naar gestuurd hebt. Probeer de debiteur te bereiken per mail, telefoon of per post. Wanneer je zeker weet dat je alle goede gegevens hebt moet je een grotere stap zetten. Ga opzoek naar een incassobureau is iets wat de volgende stap zeker is. Schakel hen in, maar veel mensen doen dit niet omdat ze denken dat dit veel kost. Ze denken dat het meer kost dan dat het oplevert maar dat is niet het geval. Levert in de blog meer over kosten incassobureau en iets over Van Loon Incasso Advocaten.

Kosten incassobureau

De kosten van een incassobureau zijn niet zo hoog als mensen vaak denken. En al helemaal niet als je opzoek gaat naar een incassobureau die gratis zijn. Want JA die zijn er. Ze zijn niet helemaal gratis maar wel voor de persoon die het incassobureau inschakelt. De incassokosten zijn namelijk helemaal voor de debiteur die zijn facturen niet betaald.

Van Loon Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten is een incassobureau die de klant niets kost. Er zijn alleen maar kosten voor de debiteur. Het bureau gaat aan de slag voor de schuldeiser. Ze maken een rapport op over de debiteur en gaan de acties van de schuldeiser na, daarna gaan ze zelf actie ondernemen. Bij de meeste gevallen betalen de debiteuren al heel snel. Maar sommige doen dit niet. Daarom moet er soms een deurwaarder ingeschakeld worden om aan het geld te komen. Wil je meer weten over Van Loon Incasso Advocaten? Neem dan een kijkje op incassoadvocaten.nl.

Bezoek de website voor meer informatie :