The fine liner
Image default
Dienstverlening

Walking floor-transport voor bulkgoederen

Heeft u een bedrijf dat veel werkt met bulkgoederen? Dan hebt u gegarandeerd ook vaak transport nodig! Bij S’Jegers zijn ze gespecialiseerd in het vervoeren van allerhande goederen. Dankzij hun centrale ligging in Laakdal, op de grens tussen de provincies Antwerpen en Limburg, nemen ze opdrachten voor transport aan in heel België en vervoeren ze doorheen heel Europa. Voor het vervoer van bulkgoederen hebben ze vrachtwagens die geschikt zijn voor het innovatieve walking floor-transport.

Snelle reactie op uw offerteaanvraag en snel vervoer van uw goederen bij dit bedrijf

Deze transportexpert garandeert een antwoord op uw aanvraag binnen de 24 uur. Zo weet u snel of u een geschikt vervoer hebt voor uw goederen. Met 300 trekkers, 250 huifwagens, 600 containerchassis, tankwagens in verschillende groottes en speciale kwaliteiten en trekkers die uitgerust zijn voor koel- en vriestransport hebben ze een transportoplossing voor elk soort goed. Voor droge bulkgoederen werkt S’Jegers met walking floor-transport. Bij dit soort transport worden de goederen, vaak zand of graan en andere biomassa, door de hydraulische vloer naar buiten geduwd. Niemand hoeft dus manueel alles te gaan uitladen. Dat is super snel en handig! Dit bedrijf begon in 1995 met het transport van zeecontainers in Antwerpen en groeide uit tot een bedrijf dat jaarlijks maar liefst 150 000 containers verzet. Een partnerschap met dit ervaren bedrijf betekent een partnerschap met een bedrijf dat op alles voorbereid is. Met een eigen depannagedienst, een eigen garage en herstelwerkplaats lossen zij alle problemen met hun vrachtwagens in eigen beheer. Hun eigen fumigatie-zone zorgt ervoor dat alle containers schimmel- en ongediertevrij zijn. Kortom, uw goederen zijn in goede handen.

Vervoer uw goederen met deze expert

Bent u overtuigd van het kunnen van dit transportbedrijf? Via hun website kan u een offerte aanvragen voor uw transportnoden. Indien u tijdens het transport nood hebt aan een opslagplaats voor uw goederen, dan kan dit op de terreinen van deze transportgigant in Antwerpen. Met walking floor-transport worden ook uw bulkgoederen snel getransporteerd. Neem snel een kijkje op hun website.

https://sjegers.eu/