The fine liner
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom een ochtend ballonvaart ook iets voor u is

Sinds mensenheugenis is het de droom van mensen om de lucht in te gaan en te vliegen. Vliegen met het vliegtuig is een heel gedoe: u moet uren wachten op de luchthaven, wordt in een veel te benauwde cabine gepropt, hebt nauwelijks uitzicht en moet ook nog eens een échte bestemming hebben. Een ballonvaart in Oost-Vlaanderen is een veel beter alternatief. Dit doet u puur voor de lol, het avontuur. Het allerbeste moment om de lucht in te gaan, is natuurlijk in de ochtend, als de zon net opgaat. Een ochtend ballonvaart is werkelijk onvergetelijk. Bij Madou kan het allemaal.

Heel België komt tot leven

Ontdek België van bovenaf en laat u betoveren. Met een ballon kunt u bijna overal de lucht in. Er zijn slechts een paar no-fly zones in het land waar u rekening mee dient te houden. Een ochtend ballonvaart doorheen heel Oost-Vlaanderen brengt u langs alle fraaiste plekjes van de regio en plaatst deze bovendien in een nieuw licht. Begin uw ochtend optimaal met een ochtend ballonvaart en creëer een ervaring die u nooit meer vergeten zult. Het leuke van een ochtend ballonvaart is dat er gegarandeerd van alles staat te gebeuren tijdens uw ongeveer één uur durende vlucht. Niet alleen kleurt de hemel prachtig rood, oranje, blauw. Onder u zult u de lichten langzaam zien doven en auto’s in beweging zien komen. Spectaculairder wordt het niet tijdens een ballonvlucht door Oost-Vlaanderen. Vervelen zult u zich niet. Waar wilt u precies de lucht in? De mogelijkheden zijn oneindig.

Neem iedereen mee die u maar wilt

Een ballonvlucht is voor ieder gezelschap geschikt. Een ballonvaart door Oost-Vlaanderen kunt u zelfs met ruim 100 passagiers tegelijkertijd maken. Tijdens de ochtend ballonvaart of ballonvaart in de middag wordt er simpelweg van meerdere luchtballonnen tegelijkertijd gebruik gemaakt. Ballonvaart is ideaal voor het gezin, voor met een geliefde of zelfs een bedrijfsuitje.