The fine liner
Auto

Waar lease je het voordeligst een Citroën Berlingo?

Waarom zou je voor veel geld een Citroën Berlingo kopen als bedrijfswagen, als je net zo gemakkelijk en vaak voor veel minder geld een Citroën Berlingo kunt leasen. Het komt steeds vaker voor en de meeste autodealers spelen hier op in. Zo kun je bij je Citroën dealer een Citroën Berlingo leasen, waardoor je aanzienlijk voordeliger uit bent. Je rijdt dan altijd in de nieuwste modellen en geniet van allerlei financieel voordeel. Als het voor jou van minder belang is om het nieuwste van het nieuwste model te hebben, zijn er echter nog genoeg andere plekken waar je terecht kunt. 

Online offerte aanvragen 

Een kleine zoektocht met je zoekmachine levert al een hoop websites op waar je een Citroën Berlingo kunt leasen, zonder dat het contact via Citroën zelf hoeft te lopen. Het gaat vaak wel om tweedehands auto’s, maar dat merk je dan ook aan de maanlasten. En de belangrijkste financiële voordelen die Citroën bij een leasecontract biedt, zoals automatisch verzekerd zijn, wegenbelasting die bij de prijs inbegrepen zit en kosteloze reparaties, bieden genoeg van de losstaande leasemaatschappijen ook. Benieuwd wat voor voordeel dit voor jou zou opleveren, je hebt met gemak een online offerte aangevraagd en wie weet rij je volgende week als in een Citroën Berlingo. 

Nieuw is altijd beter

Rijdt je toch liever in het nieuwste van het nieuwste, dan moet je toch echt bij Citroën zelf zijn. Daar kun je de nieuwste Citroën Berlingo leasen, die beter is uitgerust dan ooit. Zo is de cabine uitgebreid met een extra passagiersstoel en zijn beide passagiersstoelen gemakkelijk te verstellen zodat je zonder moeite extra laadruimte of een plek voor je papierwerk creëert. Met de nieuwe motor rij je zuiniger dan ook en zit je ook nog eens milieubewust achter het stuur. Het dashboard is standaard uitgerust met een 7-inch touchscreen tablet waar je al je media met gemak mee kan bedienen. En de extra veiligheidsmaatregelen zoals automatische remmen, zorgen dat je ontspannener dan ooit achter het stuur zit.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen