The fine liner
Auto

Volkswagen Transporter met verschillende opties

Bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Een Volkswagen Transporter is een model bus dat 70 jaar geleden voor het eerst op de markt verscheen en heeft in de loop der jaren de nodige gedaanteveranderingen ondergaan. Dit betekende echter niet dat de bus niet populair is gebleven: je ziet zowel de oude als nieuwe modellen nog volop rijden op de Nederlandse wegen.

Volkswagen Transporter als bedrijfswagen of voor personenvervoer

Daar waar de meeste oudere Transporter busjes tegenwoordig ingericht zijn en gebruikt worden als camper wordt bij de nieuwere modellen vaak deze bus gekozen als bedrijfswagen. Je kunt er natuurlijk tevens voor kiezen de Transporter in te zetten voor het vervoer van personen. In dat geval kan (een deel van) de laadruimte gebruikt worden om zitplaatsen te maken. Zeker als je een wat groter gezin hebt is een dergelijk vervoermiddel ideaal. Voorin kun je twee stoelen laten plaatsen maar is het ook mogelijk drie zitplaatsen te creëren als je kiest voor een tweepersoonsbank naast de bestuurdersstoel.

Standaard of optie?

Als je interesse hebt in een VW Transporter dan kijk je het beste eerst goed rond op internet of bij de VW dealer wat er allemaal mogelijk is. Bepaalde opties zijn standaard inbegrepen bij een groot aantal modellen maar dat geldt niet voor alles. Er is veel mogelijk maar het kan ook betekenen dat het als extra optie geleverd wordt. Hiervoor betaal je dan meer maar dan krijg je wel de wagen met alles erop en eraan dat jij wilt.

Ook tweedehands koop

Als je een wat beperkter budget hebt maar toch graag een Volkswagen Transporter wilt hebben kun je eens rondkijken bij de tweedehands modellen. Deze zijn er voldoende koop, zowel als bedrijfswagens, campers en voor personenvervoer. Dit scheelt je veel in de aanschafprijs en je hebt toch de beschikking over een VW bus

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/