The fine liner
Image default
Eten en drinken

Verkoeling in de zomer met dit ijs uit Brasschaat

Geniet jij ook zo van de zomer? Heerlijk baden in de zon en regelmatig genieten van een zoet ijsje, wie vindt dat nu niet geweldig? Wel, geniet van het beste ijs van Brasschaat dankzij Colors. Dit bedrijf heeft een enorm aanbod aan smaken, waar iedereen wel van kan smullen. Als je dus op zoek bent naar verfrissing tijdens de warme dagen of je een ijskar op je feest in de zomer wil uitnodigen, dan zit je bij dit kleurrijk bedrijf meer dan goed.

Verfris en verlekker je zomer

Als je graag wil weten welke heerlijke smaken ijs ze te bieden hebben, kan je best even kijken naar het volledig aanbod op hun website. Maar we geven je graag een korte samenvatting mee. Zo kan je genieten van volgende  heerlijke smaken ijs in Brasschaat:

  • Meloen
  • Cappuccino
  • Tiramisu
  • Praliné
  • Aardbei

Zowel de mensen die houden van alle klassieke ijssmaken of iedereen die graag eens iets nieuw uitprobeert, zullen er wel iets vinden dat hen zal smaken. Bovendien kan je bij dit bedrijf ook een ijskar huren. Deze ijskar kan bijvoorbeeld heel leuk zijn voor op een feest. Zo kan je al je gasten verfrissen en verkoelen met een heerlijk ijsje. Wie zegt daar nu nee tegen? Voor je het weet, zit je gezellig allemaal samen aan het zwembad met een lekker ijsje in je hand. De beste en lekkerste zomer van je leven staat op je te wachten.

Huur deze ijskar

Wil je graag een ijskar op je feest in Brasschaat, waarmee je al je gasten kan laten genieten van het beste ijs? Zoek dan niet verder en laat Colors hiervoor zorgen. Dankzij hun ijs wordt elk verjaardagsfeest, communiefeest of straatfeest een echt succes. Je kan ze best even telefonisch contacteren om verdere afspraken te maken. Laat het smaken en maak er een schitterende zomer van!