The fine liner
Image default
Onderwijs

Train woordenschat met dit onderwijsmateriaal voor basisonderwijs

Ben je op zoek naar goed onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs wat gericht is op het verbeteren van woordenschat? Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft een mooi aanbod aan werkboeken en werkbladen die gericht zijn op dit vak. Met de eenvoudige filterfunctie op de website van de uitgeverij vind je de leermiddelen die jij nodig hebt. Het is daarnaast ook mogelijk een proefpakket voor woordenschat te bestellen. Hierbij ontvang je van ieder niveau van een reeks een werkboek om te bekijken alvorens je overgaat op de definitieve aankoop.

Dit onderwijsmateriaal is ideaal voor zelfstandig werken

In een klas wordt er niet altijd klassikaal gewerkt, vaak zijn er ook momenten van zelfstandig werken. Je wilt als leerkracht natuurlijk dat deze blokken zo nuttig mogelijk besteed worden. Niet iedere basisschool heeft echter voldoende divers onderwijsmateriaal in huis om passend basisonderwijs te bieden in deze blokken van zelfstandig werken. Zoek je hier een goede oplossing voor? Speur dan eens door het aanbod lesmateriaal dat aangeboden wordt door Educatieve Uitgeverij Kinheim. Dit lesmateriaal is uitermate geschikt voor zelfstandig werken op uiteenlopende niveaus. Zo kunnen al jouw leerlingen hetzelfde vak volgen, maar ieder op zijn/haar eigen niveau. Dat biedt mogelijkheden voor de leerlingen om hun eigen weg te bewandelen binnen het onderwijs en hierbij gemotiveerd te blijven.

Meld je ook aan voor de digitale omgeving

Wanneer je bij deze uitgeverij onderwijsmateriaal wilt bestellen voor het basisonderwijs, is het ook mogelijk digitale werkbladen te kopen. Deze kun je vervolgens zelf eenvoudig afdrukken vanuit de “Mijn Kindheim”-omgeving. Je vindt hier alle eerder bestelde werkbladen terug en kunt ze dan nogmaals eenmalig printen. De werkbladen zijn een makkelijk leermiddel om bij de hand te hebben voor het geval er wat tijd over is in de klas. Ontdek het uitgebreide aanbod op de website van de uitgever en plaats een bestelling voor jouw leerlingen.

https://www.kinheim.be/