The fine liner
Vervoer en transport

Taxi in Antwerpen

Ik woon en werk in Antwerpen, en heb daardoor dus vaak te maken met het enorme drukke stadsverkeer en parkeermoeilijkheden. Omdat ik het echt beu was om mezelf vast te rijden in de binnenstad, en ik me blauw betaalde aan parkeerbonnetjes, neem ik nu steeds vaker een taxi. Ik doe daarvoor altijd beroep op Global Taxi, een taxibedrijf dat de regio van Antwerpen bedient en met het grootste gemak de kortste weg vindt naar alle straten in de stad. Ook als ik voor het werk een dag met veel afspraken heb doe ik wel eens beroep op de diensten van Global Taxi. Ik word dan ’s morgens opgehaald en naar mijn verschillende afspraken gebracht. Ik verlies geen tijd met het zoeken van een parkeerplaats, en kom dus overal netjes op tijd aan.

Dat is leuk werken voor mij, maar ook voor de partijen waarmee ik samen zit. Als ik voor klanten een taxi- of shuttledienst nodig heb, denk ik dan ook niet langer na, en boek ik meteen een wagen van Global Taxi. De chauffeurs zijn één voor één vriendelijk en hebben een vlotte maar veilige rijstijl. Ik ben er dus zeker van dat mijn klanten in goede handen zijn bij Global Taxi. En moet ik naar de luchthaven voor een zakenreis? Dan bel ik opnieuw hetzelfde nummer en word ik steeds weer op tijd afgezet voor mijn vlucht. Global Taxi is voor mij de perfecte taxidienst in Antwerpen, die mij veel stress in het verkeer bespaart en een grote tijdswinst betekent tijdens de werkuren!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.global-taxi.be/