The fine liner
Woning en Tuin

Superieure kwaliteit voorop bij Peeters, dé raamproducent

Op zoek naar een betaalbare, Belgische fabrikant van ramen die ook nog eens een superieure kwaliteit aanbiedt? Dan moet je zeker eens binnenspringen bij Peeters, dé raamproducent of toch zeker al eens een kijkje nemen op de website. Deze Belgische fabrikant van ramen groeide de voorbije jaren immers uit tot dé referentie in ramen van AluK (Blyweert) en Kömmerling. Zij leveren enkel en alleen aan de vakman, leveren kwalitatief advies en dit tegen bijzonder voordelige prijzen. Niet voor niets doen honderden vaklui al een beroep op deze fabrikant van ramen.

Aluminium en PVC ramen

Zowel voor aluminium als pvc ramen kan je bij Peeters terecht. Alle ramen worden er met de grootste zorg gefabriceerd door de meer dan 75 gepassioneerde medewerkers. Het Belgische bedrijf groeide de afgelopen jaren als kool en het aanbod van deze fabrikant van ramen werd steeds groter.

 

Stipt, nauwkeurig en betrouwbaar

Stipt, nauwkeurig en betrouwbaar, dat zijn 3 woorden die mogen geassocieerd worden met Peeters. Zij komen hun afspraken na, zodat jij op jouw beurt je afspraken weer kan nakomen richting de klant.

Als fabrikant van ramen beseffen ze beter dan wie ook dat het tijdig leveren van ramen essentieel is. Door samen te werken met gereputeerde merken die instaan voor het aanleveren van de raamprofielen, nemen ze geen enkel risico. Enkel het beste is goed genoeg voor deze ramenfabrikant.

 

De keuze is enorm bij deze fabrikant van ramen

De keuze in profielen en ramen is werkelijk enorm. Als je het niet vindt bij Peeters, dan is het waarschijnlijk niet verkrijgbaar. Dit uitgebreid aanbod zullen je klanten weten te waarderen, want op deze manier hebben ze een ongekende vrijheid bij de keuze van hun ramen. Heel wat kleuren, maten en vormen zijn mogelijk bij deze  fabrikant van ramen. Bekijk ook op dat vlak zeker de referenties eens op de website. Die geven alvast een eerste beeld van de mogelijkheden.

De iets oudere vakman zal deze fabrikant van ramen misschien nog kennen onder de naam Plastiekbouw Peeters, maar in 2016 werd gekozen voor een nieuwe naam. Dit om de expertise in het produceren van ramen nog beter te onderstrepen. Ze blijven bij Peeters wel kiezen voor kwaliteit en de productie in eigen land.

Interesse in een samenwerking of in het gamma van deze fabrikant van ramen? Neem contact op, een offerte is gratis en ze vertellen je met alle plezier alles over hun ramen. Passie en punctualiteit zijn niet voor niets de kernwoorden bij Peeters, dé raamproducent.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.peeters.com/