The fine liner
Mode en Kleding

Strand schoenen

Schoenen die je niet op het strand moet dragen

Schoenen moet je vooral dragen naar gelegenheid. Op het strand schoenen dragen is misschien niet erg handig zou je denken. Met dat zand zal het vast geen goed doen aan de kwaliteit van je schoenen. Vooral met nieuwe schoenen zou ik het strand dan ook vermijden. Maar de vraag blijft nu toch nog wel even: welke schoenen moet ik dan wel voor op het strand gebruiken? Dit is lastig te beantwoorden. Eigenlijk is het beste dat je geen schoenen neemt op het strand. Het gaat waarschijnlijk toch alleen beschadigen. Mocht je het toch wel perse willen, zou ik gaan voor de oude schoenen die in kast liggen. Zeker geen nieuwe schoenen nemen. Het beste zou nog zijn slippers. Deze kunnen goed tegen het zand, de zee en bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken.

De beste slipper koop je toch gewoon in de winkel

De beste slippers kopen is natuurlijk een moeilijke vraag. Wat is precies de beste? Wanneer kan je hier precies vanuit gaan? Naar mijn mening is de beste slipper de slipper met langste duurzaamheid, een comfortabele zitting en niet geheel onbelangrijk: het moet er ook nog een beetje goed uitzien. Als je hier allemaal op let kun je er vanuit gaan dat je een perfecte slipper kan vinden. Natuurlijk is het ook belangrijk om weer niet te kritisch te worden. Zo als een slipper op alle eerder genoemde aspecten gemiddeld scoort heb je al te maken met een hele goeie slipper.

Wat voor schoenen passen bij het strand

Natuurlijk zijn slippers handig voor op het strand, alleen je moet nog wel op het strand komen en misschien langs het strand lopen. Slippers zijn hierbij zeker niet heel handig. Daarom zou ik voor dat stukje om heen en terug van het strand te komen zeker kiezen voor goeie schoenen. Schoenen die goed bij het strand passen behoren naar mijn mening toch een beetje naar het hoekje sneakers. Het skate-achtige imago van de sneakers draagt echt bij tot een perfect strand imago. Bovendien kun je met sneakers letterlijk en figuurlijk makkelijk uit de voeten. Even omwisselen naar je slippers voor een strandwandeling is dus heel goed mogelijk. Dit is een grote meerwaarde als je het mij vraagt. Je moet er immers toch zeker niet aan denken om elke keer met veel moeiten weer in je schoenen te komen nadat je even je slippers aan hebt gehad.

Bezoek de website voor meer informatie :