The fine liner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stalen buizen voor gebruik in een combiwand

Moet er een damwand worden aangebracht, dan is dit vaak een combiwand die voorzien is van diverse profielen. Stalen buizen vormen hiervan een cruciaal onderdeel. Ze moeten zorgen voor stevigheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom moeten deze stalen buizen aan bepaalde eisen voldoen. Lang niet elke buis is hiervoor geschikt, ook al lijkt dit in eerste instantie wel zo. Zo moet u zeer voorzichtig zijn met B-keuze buizen, omdat deze kwetsbaar kunnen zijn en derhalve een risico kunnen vormen.

De stalen buizen die u zekerheid bieden

Gespecialiseerde en ervaren bedrijven zoals Swanenberg IJzer Groep kunnen de stalen buizen leveren die aan alle eisen voldoen. Vaak zijn die eisen behoorlijk vergaand. Daarbij moet u niet alleen denken aan de kwaliteit/stevigheid of dikte van de buizen, maar ook aan een bepaalde lengte. Combiwanden zijn vaak zeer hoog en hiervoor zijn speciale buizen benodigd. U wilt namelijk niet dat een buizenzuil uit meerdere buizen bestaat: dit maakt de zuil en daarmee de wand kwetsbaar. Goede specialisten zijn in staat om zeer lange buizen te leveren of deze zelfs op maat voor u te vervaardigen, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit en een maximale bescherming.

Rijplaten huren geeft u de zekerheid van veilig vervoer

Wanneer de stalen buizen op locatie naar de juiste plek moeten worden gebracht, is rijplaten huren verstandig. U profiteert hier niet alleen bij de buizen van: rijplaten huren zorgt ervoor dat alle voertuigen zich eenvoudig kunnen verplaatsen over het terrein. Vaak komt u vocht, klei, modder, gras en zand tegen. Dit zijn niet de ondergronden waarop zware voertuigen en machines doorgaans goed uit de voeten kunnen. Rijplaten huren stelt u in staat om rijroutes aan te brengen waarbij voertuigen en machines niet vast komen te zitten. Bovendien zijn deze routes aanpasbaar, van de platen kunnen worden verplaatst.