The fine liner
Image default
Eten en drinken

Snoep en Leonidas-pralines koopt u bij deze winkels in en rondom Antwerpen

Of u nu op zoek bent naar een romantisch geschenk, een verjaardags- of kraamcadeau of een relatiegeschenk: met een heerlijke doos vol smakelijke Leonidas-pralines van Leonidas-ZiDa uit Antwerpen maakt u iedereen gelukkig. U vindt vestigingen zowel in en rondom Antwerpen als over de rest van de wereld. Sinds de opening van de eerste tearoom in 1913, is de naam Leonidas uitgegroeid tot een wereldwijd bekend fenomeen met internationale vestigingen. Overal ter wereld kunt u genieten van de heerlijke, beroemde Belgische chocolade en het ambachtelijke snoep uit Antwerpen. Lees snel verder en kom er meer over te weten!

Geschenken in ieder thema

Met Pasen, Kerst, Oud & Nieuw of voor persoonlijke mijlpalen geeft u een geschenkdoos vol met de lekkerste Leonidas-pralines die worden geproduceerd in Antwerpen. Bedrijven kunnen profiteren van speciale prijzen, wanneer zij er voor kiezen om hun werknemers te verrassen met de Belgische lekkernijen. Wilt u een bezoek brengen aan een van de winkels? In Sint-Job-in-‘t-Goor en in St. Lenaarts vindt u vestigingen van de bekende chocolatier. In deze winkels rondom Antwerpen koopt u de beroemde Leonidas-pralines en het lekkere snoep. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment met verschillende soorten snoep uit Antwerpen. Van schepsnoep tot lekkernijen uit de streek en verschillende snoeptaarten. U vindt het allemaal bij deze winkel!

Proef de beroemde Belgische lekkernij

In de winkelketen van Leonidas-ZiDa uit Antwerpen vindt u heerlijke lekkernijen, zoals de beroemde Leonidas-pralines en diverse soorten snoep. Bent u benieuwd naar de soorten en loopt het water u al in de mond? Breng dan zeker snel eens een bezoekje aan de winkels of neem een kijkje in het online assortiment. Maak uzelf blij met de heerlijke lekkernijen of verras een dierbare of uw personeel met de beroemde Belgische chocolade uit Antwerpen. U maakt de ontvanger gegarandeerd blij met het heerlijke snoep van www.leonidas-zida.nl.