The fine liner
Image default
Cadeau

Smart Rubik’s Cube beoordelingen


De slimme Rubiks kubus is een klein spelcomplex dat bestaat uit speelgoed en een mobiele applicatie die op een smartphone is geïnstalleerd. De gadget begrijpt wat er met de kubus gebeurt, welke bewegingen de gebruiker maakt. Vertelt de speler wat hij moet doen om de puzzel snel in elkaar te zetten.

De kubus bevat sensoren die de positie van de elementen bepalen. Deze informatie wordt via bluetooth naar de smartphone gestuurd. Er is een andere manier om gegevens over de huidige staat van de puzzel te krijgen: een smartphonecamera. De speler moet alle zijden van de kubus aan de gadget “laten zien”. Dit is voldoende voor het programma om te beslissen over verdere acties.

De kubussen die via bluetooth communiceren met een smartphone, worden geleverd met een kleine add-on met een ingebouwde micro-USB-connector. Het wordt op de kubus geplaatst, de batterij in de kubus wordt opgeladen via de micro-USB-connector. Puzzels die via een camera met een gadget communiceren, hebben deze trucs niet nodig: er zijn geen sensoren en een batterij in dergelijke kubussen.

De eigenaren van slimme Rubik’s kubussen gebruiken niet alleen de educatieve mogelijkheden van het intellectuele speelgoed, maar kunnen ook een online wedstrijd organiseren “die de puzzel sneller zal voltooien”.

 

speed cube kopen

 

https://breinbrekers.be