Onze PVC ramen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit PVC van Duitse kwaliteit.

Ze voldoen aan de eisen en zijn aan de binnenkant versterkt met staal. Het resultaat: uw woning heeft uiterst stabiele kunststof ramen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende kleuren. Er is een breed scala aan RAL-kleuren voor PVC-ramen. Dit geeft je een grote stijlvrijheid. Aluminium bekleding is ook mogelijk.

Wilt u kiezen voor kunststof ramen met aluminium uitstraling of hout uitstraling? Dit is ook mogelijk. Wij voorzien u van suggesties en zorgen voor de beste keuze voor uw nieuwbouw of renovatie.

PVC natuurlijke warmte-isolatie. Het multi-cavity systeem zorgt ervoor dat je een uitstekende U-waarde krijgt. Hoe kleiner de U-waarde, hoe beter de isolerende werking van de ramen en hoe lager de energiekosten. Bovendien zijn PVC-ramen geluids- en warmte-isolerend.

Is budget uw eerste prioriteit? Dan raden wij PVC ramen aan. Een ander voordeel is dat PVC-ramen diefstalbestendig, brandveilig en onderhoudsvriendelijk zijn.

Waar hebben we de PVC-ramen geplaatst? Wil je het met eigen ogen zien? We geven je graag enkele adressen waar onze PVC-ramen zich bevinden.

 

Ramen en deuren prijzen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0046-ramen-en-deuren-prijzen.html