The fine liner
Image default
Verbouwen

Ramen en deuren prijzen

 

Onze PVC ramen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit PVC van Duitse kwaliteit.

Ze voldoen aan de eisen en zijn aan de binnenkant versterkt met staal. Het resultaat: uw woning heeft uiterst stabiele kunststof ramen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende kleuren. Er is een breed scala aan RAL-kleuren voor PVC-ramen. Dit geeft je een grote stijlvrijheid. Aluminium bekleding is ook mogelijk.

Wilt u kiezen voor kunststof ramen met aluminium uitstraling of hout uitstraling? Dit is ook mogelijk. Wij voorzien u van suggesties en zorgen voor de beste keuze voor uw nieuwbouw of renovatie.

PVC natuurlijke warmte-isolatie. Het multi-cavity systeem zorgt ervoor dat je een uitstekende U-waarde krijgt. Hoe kleiner de U-waarde, hoe beter de isolerende werking van de ramen en hoe lager de energiekosten. Bovendien zijn PVC-ramen geluids- en warmte-isolerend.

Is budget uw eerste prioriteit? Dan raden wij PVC ramen aan. Een ander voordeel is dat PVC-ramen diefstalbestendig, brandveilig en onderhoudsvriendelijk zijn.

Waar hebben we de PVC-ramen geplaatst? Wil je het met eigen ogen zien? We geven je graag enkele adressen waar onze PVC-ramen zich bevinden.

 

Ramen en deuren prijzen Aluminium Kozijnen Kopen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0046-ramen-en-deuren-prijzen.html