The fine liner
Image default
Eten en drinken

Professionele catering tijdens uw bedrijfs- of huwelijksfeest van een traiteur

Bent u op zoek naar goede catering voor een bedrijfsfeest of zoekt u nog een traiteur voor uw huwelijksfeest? Bij JÖRD bent u altijd verzekerd van heerlijk eten zonder zorgen. Samen met de chefkok bekijkt u welke gerechten uw voorkeur hebben, waarna deze tijdens het evenement aan uw gasten worden gepresenteerd. Een middag of avond genieten is ook voor u binnen handbereik.

Geen zorgen tijdens de mooiste dag van uw leven

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen van uw leven. Het is dan ook fijn dat u verzekerd bent van een zorgeloze dag waarbij u kunt genieten. Als u op zoek bent naar catering voor op uw huwelijksfeest die net wat extra’s heeft, dan bent u bij JÖRD aan het juiste adres. Van walking dinners tot à table-gerechten en complete buffetten – alles wordt gemaakt met verse ingrediënten, krachtige smaken en met een prachtige opmaak. Bij de catering voor uw huwelijksfeest mag het uiteraard aan niets ontbreken.

Zet uw werknemers centraal met een fijn bedrijfsfeest

Organiseert u een bedrijfsfeest om uw werknemers fijn in het zonnetje te zetten, dan mag heerlijk eten van een traiteur daarbij niet ontbreken! Niets verbindt collega’s zo als met elkaar genieten van heerlijke spijzen en dranken. Ook in deze opstelling heeft u volop keuze voor de indeling van uw diner of lunch – wenst u à table-gerechten, een buffet of liever een walking dinner? Waar u ook voor kiest, traiteur JÖRD zorgt ervoor dat alle gerechten tijdens uw bedrijfsfeest het water in de mond doen lopen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw feestelijke gelegenheid

Wilt u een offerte aanvragen voor de catering op uw huwelijksfeest of een traiteur voor uw bedrijfsfeest? Neem dan direct contact op met JÖRD om een prijsopgave te laten maken. Deze is uiteraard altijd vrijblijvend zodat u er op het gemak over na kunt denken. Op de website vindt u bovendien verschillende referenties én meerdere sfeerimpressies om een goed idee op te doen van de mogelijkheden.