The fine liner
Zakelijke dienstverlening

Prachtig horecameubilair voor uw bedrijf

De sfeer in uw bedrijf komt pas echt tot leven met mooi horecameubilair. Bent u op zoek naar een speels interieur, wilt u graag een groene uitstraling creëren of gaat u voor een industriële look? Het vinden van meubilair dat bij uw wensen past kan soms lastig zijn. Bij het familiebedrijf Lavigne begrijpen ze als geen ander het belang van mooi meubilair voor uw horecagelegenheid. Want of het nu gaat om een klein café of een groot restaurant, uw interieur is mede verantwoordelijk voor uw succes. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat het comfortabele stoelen en banken zijn, zodat uw gasten lekker lang blijven natafelen.

 

Designmeubilair vindt u bij deze specialist

Een moderne barkruk van hout, metaal of kunststof? Stapelbare stoelen voor uw evenementen of een op maat gemaakte bank als blikvanger? Het meubilair van uw wensen vindt u bij Lavigne, de specialist in horecameubilair. Stelt u graag zelf uw meubilair samen? Dan kunt u op de website en in de showroom in Zoutleeuw terecht om het uitgebreide aanbod van Lavigne te bekijken. Naast een mooie vormgeving kunt u er bij het designmeubilair van Lavigne op rekenen dat er ook wordt gelet op comfort en ergonomie. Hierdoor weet u zeker dat het uw gasten aan niets ontbreekt tijdens een bezoek aan uw horecabedrijf.

 

Voor een prachtig interieur kiest u voor een expert

Met ruim 17 jaar ervaring is Lavigne specialist in het verzorgen van de inrichting van horecabedrijven. Voor elk soort bedrijf hebben zij het geschikte horecameubilair in huis. Het is ook mogelijk het inrichten van uw bedrijf uit handen te geven, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken. Alle opties staan open en een prachtig interieur voor uw bedrijf is binnen handbereik. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Gaat u dan zeker eens langs in de showroom in Zoutleeuw om al het horecameubilair te bekijken. Zowel tijdens als buiten kantoortijden kunt u hier terecht. Wilt u in de avond of in het weekend langsgaan? Maakt u dan vooraf een telefonische afspraak.

https://lavigne.be