The fine liner
Beauty en verzorging

personal shopping de oplossing voor online shoppers?

De trend van online shoppen en behoefte aan persoonlijk advies tijdens het gewoon winkelen

Personal shopping is een opkomend fenomeen dat steeds populairder wordt. We denk dat dit komt, doordat mensen steeds meer online winkelen en daardoor het shoppen verleerd wordt. En dat terwijl er nu een tegenstelde beweging waarneembaar is die laat zien dan vooral vrouwen het persoonlijke contact én advies in de fysieke winkel ook weer steeds meer gaan waarderen. Maar ja, als je een tijdje iets niet gedaan hebt, dan valt het altijd weer tegen als je datgene weer wel een doet. En in die behoefte vervult personal shopping: Het helpt online shoppers weer snel effectief shoppen in de fysieke winkel onder de knie te krijgen.

Personal shopper maastricht; een schoolvoorbeeld van hoe het zou moeten zijn

Niet elke personal shopper werkt op dezelfde manier. Personal shoppen met Personal shopper Maastricht is naar ons inziens hét voorbeeld van hoe het zou moeten. Veel personal shoppers gaan op emotie te werk, wat betekend dat de output, het resultaat, dus ook afhangt van het gevoel van de ‘mood’ van het moment. Dat is niet handig natuurlijk. Want je wilt een resultaat dat consistent is en een vertaling geeft aan wie je bent en hoe je jezelf wil presenteren. Hoe pakt personal shopper Maastricht dat aan?

Stijladvies kleding, ander geen personal shopping

Duidelijk is het zeker, en beter ook. Voordat er personal shopping plaatsvindt wordt er eerst een en stijladvies kleding gegeven. Het lichaamstype is van doorslaggevend belang in relatie tot welke kledingstijlen en -combinaties iemand kan maken. Met een stijladvies kleding leg je de basis onder personal shopping en juist die basis zorgt voor een consistent resultaat voor elke klant. Overigens, het stijladvies kleding is een onderdeel van het totale kledingadvies voor vrouwen. Hoe dat zit, leg ik je in de volgende alinea uit.

Kledingadvies vrouwen voor het complete plaatje

Zoals je wellicht al doorhebt pakt personal shopper maastricht het grondig aan. De dag begin je met een stijladvies kleding, welke onderdeel uitmaak van het complete kledingadvies vrouwen. Stijlen, kleuren, je voorkeuren, maar ook je blinde vlekken oftewel het ‘out of the box’ denken komt ruimschoots aan bod bij een kledingadvies vrouwen. Dus nog eens alles op een rijtje ziet het hele traject er als volgt uit:

  1. Stijladvies kleding
  2. Kledingadvies vrouwen
  3. Personal shoppen

Kijk jij er al naar uit? Boek dan snel bij een erkende personal shopper, zoals die uit Maastricht!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.style-by-yvs.nl