The fine liner
Auto

Paruzzi voor iedere VW liefhebber

Originele VW onderdelen kun je bestellen bij Paruzzi. De firma is gevestigd in het Zeeuwse Yerseke. In 1989 zag Paruzzi het levenslicht. Wim de Keijzer en Evert Poelman runnen de zaak. Wim onderhoudt het dagelijkse contact met de klanten. Evert fungeert als product manager en inkoper. De afgelopen decennia is Paruzzi flink gegroeid. Er wordt wereldwijd geleverd aan VW-fans. Je kunt kiezen uit diverse merken.

Vanzelfsprekend zijn ook originele Volkswagen supplies leverbaar. Deze komen rechtstreeks uit Wolfsburg in Duitsland. Kwaliteit en goede service zijn gegarandeerd. Wil je je kennis over je favoriete auto uitbreiden? Ook dan kan Paruzzi je van dienst zijn. Klik maar eens op ‘technische gegevens’, dan zie je onder meer de volgende onderwerpen staan:

-bouwjaar herkenning;

-motor herkenning;

-stroomverdeler / ontstekingstool;

-motor calculator;

-versnellingsverhoudingen calculator;

-motor krukas types en

-doorsmeerschema (Kever).

Alle modellen komen hierbij aan bod. De Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25 / T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia en Kübel.

Onderdelen voor je Kever?

Alle Kever onderdelen op paruzzi.com zijn overzichtelijk in categorieën verdeeld. Vervolgens is er een vertakking naar subcategorieën. Dit om het online zoeken nog makkelijker te maken. Als je al precies weet wat je nodig hebt, kun je de naam van dat product in de zoekbalk typen. Wim en Evert zijn zelf ook Volkswagen-fanaten. Ze weten veel en delen die kennis graag met jou. Dat doen ze een aantal keer per maand middels de nieuwsbrief. Als je nog niet geabonneerd bent: dit is een echte aanrader!

De passie voor Volkswagens wordt verder gedeeld tijdens rondleidingen bij Paruzzi. Je krijgt dan een kijkje achter de schermen. De winkel, het kantoor en natuurlijk het magazijn: je ziet ze allemaal. Een smakelijk hapje en drankje horen erbij en je kunt jouw Paruzzi-dag eventueel verlengen met een rondvaart op de m.p.s. Adrina. Op de Oosterschelde maak je kennis met mosselbanken en krijg je hopelijk een aantal zeehonden te zien

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.paruzzi.com/nl/