The fine liner
Image default
Electronica en Computers

Optimaal remote en op locatie werken met IT support in Gent

Cuarta is een IT-partner in Gent en Oostende. Ze leveren diensten aan heel Vlaanderen en dat op een zeer hoog niveau. Ze begrijpen als geen ander dat remote werken en ‘het nieuwe werken’ een andere aanpak vraagt. Maar als werknemers net zo gemakkelijk kunnen werken als ze thuis zitten of als ze op kantoor zijn, wat betekent dat dan voor de veiligheid? Cuarta besteedt aandacht aan deze kwestie en biedt iedere klant een op maat gemaakt systeem aan waarbij veiligheid centraal staat. Je gegevens worden beschermd, je applicaties werken soepel en efficiënt en je klanten worden voorzien van een nog betere dienstverlening.

  

Vier pijlers voor een succesvolle samenwerking

Cuarta levert 24/7 IT support in Gent en geheel Vlaanderen. Dat doen ze erg succesvol, omdat ze vier vaste pijlers hanteren. Deze pijlers zijn Strategy, Software, Security en Service en lopen als rode draad door alles wat ze doen. Rondom deze pijlers wordt een op maat gemaakte oplossing aangeboden die exact is afgestemd op jouw bedrijf en jouw wensen. Je krijgt een waterdicht en efficiënt systeem, nieuwe software, een veilige omgeving en 24/7 IT support in Gent. Wat er ook gebeurt, de specialisten van Cuarta staan op elk moment van de dag beschikbaar voor jou en je werknemers. Dat levert een beter bedrijf op en productiever personeel.

Overal soepel en efficiënt werken; IT-partner in Gent

Met een kwalitatieve IT-partner in Gent zoals Cuarta, kun jij gerust met je eigen werkzaamheden bezig zijn. Ze nemen alles voor je over, wat betekent dat je remote medewerkers en je personeel op locatie niets te kort komen. Je kunt zelfs je databeheer uitbesteden en je grote en dure servers uit je kantoor verwijderen. Cuarta heeft een innovatief datacenter ter beschikking dat dit probleemloos voor je kan overnemen. Met werknemers die overal optimaal kunnen werken wordt je bedrijf nog beter en werk je nog efficiënter. En je hebt 24/7 IT support bij de hand als er problemen zijn.