The fine liner
Image default
Woning en Tuin

Op maat gemaakte aluminium binnendeuren in minimalistisch design

Via Interior Doors Aluminium (IDA) kun je aluminium binnendeuren aanschaffen die aansluiten bij de trend waarin minimalistische deuren gecombineerd worden met een stalen look. Hoewel de deuren van IDA van aluminium zijn hebben ze toch een karakteristiek industriële uitstraling doordat er een speciale lak wordt gebruikt. Dit is een poederlak met hamerslag effect van hoogwaardige kwaliteit. Doordat je zelf de kleur kunt kiezen zul je bij IDA altijd een binnendeur vinden die naadloos aansluit bij jouw specifieke interieur. Maar waarom zou je kiezen voor binnendeuren van aluminium?

De pluspunten van aluminium binnendeuren op een rij

Naast het mooie design van de aluminium binnendeuren en de verschillende typen deuren die je via IDA kunt krijgen, brengt het gebruik van aluminium nog enkele voordelen met zich mee. Zo zijn deze aluminium deuren drie keer lichter dan varianten van staal. Daarbij zijn deze deuren slanker dan bijvoorbeeld houten binnendeuren. Verder is aluminium eenvoudig te onderhouden, waardoor je binnendeur in heel goede conditie blijft ook op de lange termijn. Bovendien is aluminium heel milieuvriendelijk omdat het volledig recyclebaar is. Zo draag je met deze duurzame aankoop bij aan een beter milieu.

Deuren op maat

Om de aluminium deuren van IDA perfect te laten aansluiten bij jouw woning kunnen de deuren op maat worden gemaakt. Je hebt hierbij de keuze tussen verschillende types deuren. Zo kun je gaan voor een enkele of dubbele deur. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een unieke pivot- of taatsdeur. Ook waar het deurklinken betreft zijn er keuzemogelijkheden tussen modern, klassiek of industrieel. Verder personaliseer je de deuren door te kiezen voor een kleur die past binnen jouw interieur. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden, dan vind je tal van projecten op de website van IDA. Heb je momenteel een specifieke woonwens dan kun je ook contact opnemen met dit bedrijf. Er wordt dan gekeken wat er binnen de mogelijkheden ligt.

https://idadoors.com/

Gerelateerde artikelen

Hoe schrik je inbrekers af?

Een veegmachine voor het zware werk

Realiseer jouw droomwoning met experts uit omgeving Limburg