The fine liner
Image default
Geschenken

Ontdek de leukste houten wenskaarten

Ben je op zoek naar de leukste wenskaarten? Waarom dan niet eens kiezen voor houten wenskaarten. Wenskaarten zijn namelijk een unieke boodschap. Die kun je nog unieker met een houten design. Laat een blijvende indruk na en kies houten wenskaarten,  bijvoorbeeld bij een geboorte, trouw, verjaardag. Ook in de kerstperiode zijn de kaarten een unieke optie. Wil je dat je kaart zich volledig onderscheidt van alle andere kaarten? Dan zijn ze een uitstekende optie. Ook voor minder fijne momenten zijn de houten kaarten een goed keuze. Zo zijn er kaarten beschikbaar die specifiek ontworpen met een spijtbetuiging voor een rouwperiode. Wat je situatie ook is. Houten kaarten zijn een goede optie.

Waar kun je de houten kaarten precies verkrijgen?

Ben je al overtuigd en wil je graag houten wenskaarten versturen? Dan kun je terecht bij Cyou-cards. Bij Cyou-cards wordt een service aangeboden waarbij je je eigen ontwerp maakt. Je kiest onder andere zelf of er een afbeelding op de kaart komt. Daarbij bepaal je zelf de grootte ervan. Ook de tekstgrootte, -type en -kleur bepaal je zelf. De service is uiteraard een grote troef. Het is namelijk niet ongebruikelijk dat je de boodschap zo persoonlijk mogelijk wilt, zeker als het om erg impactvolle momenten gaat. Het mooie aan de specialist is dat hun kaarten niet alleen erg uniek zijn, maar ook dat je er terechtkunt voor cadeautjes en bloemstukken. Wat je ook wilt aankondigen, er is geen betere manier om het te doen dan met de kaarten en geschenken van de specialist.

Bestel snel

Heb je interesse in de houten wenskaarten van Cyou-cards? Dan is het een goed idee om ze snel te bestellen. Ze zijn namelijk slechts beschikbaar zolang de voorraad strekt. Ze worden altijd in beperkte oplage gemaakt. Bovendien is de verkoper afhankelijk van de beschikbare materialen. Wil je dus snel een houten wenskaart? Wacht dan niet langer en bestel.