The fine liner
Image default
Groothandel

Milieubewuste en voordelige disposables kunt u eenvoudig online kopen

Als u milieubewuste en voordelige disposables online wilt kopen, dan moet u in de webshop van De Disposable Shop zijn. Deze aanbieder zet zich al jaren in voor een plasticvrije variant van de wegwerpartikelen voor de professionele gebruiker. Of u nu op zoek bent naar cateringdozen, borden, snackbakjes of koffiebekers; in deze webshop heeft u de keuze uit verschillende duurzame materialen. Bent u niet zeker welk materiaal het meest geschikt is voor uw toepassing of wilt u meer weten over de eigenschappen? Dan helpen de deskundige medewerkers u graag verder met persoonlijk advies!

Maak kennis met de duurzame variant van uw wegwerpartikelen

De disposables die u online kunt kopen bij De Disposable Shop worden gemaakt van verschillende materialen. Denk aan suikerriet, polystyreen en PLA (biologisch afbreekbaar plastic). Kiest u bijvoorbeeld voor wegwerpservies van suikerriet? Dan kiest u voor een product waarbij veel minder koolstof wordt uitgestoten tijdens de productie dan bij plastic en dat tevens uitstekende eigenschappen bezit. Zo is het materiaal bestand tegen olie en vocht en kan het zelfs in de diepvries geplaatst worden. Voor meer informatie over de andere materialen kunt u altijd de website van deze specialist bezoeken of contact opnemen.

Keuze uit een ruim assortiment: van effen designs tot designer prints

Naast een ruime keuze aan materialen, kunt u bij De Disposables Shop ook disposables in verschillende stijlen online kopen. Gaat u voor een neutrale, eenvoudige verpakking of kiest u liever voor een designerprint die is uitgevoerd in de stijl van uw onderneming? Van budget tot aan luxe – bij deze aanbieder kunt u alle kanten op. De verpakking van uw producten is immers bijna zo belangrijk als de smaak. Met een duurzame verpakking of milieuvriendelijke tafelaankleding zet u bovendien nét dat stapje extra voor het milieu. Ontdek het gehele aanbod aan betaalbare disposables op de website van deze specialist!