The fine liner
Dienstverlening

Met een omsnoeringsmachine verzendt u eenvoudig pakketten

Heeft u weleens nagedacht over de aanschaf van een omsnoeringsmachine? Steeds meer winkels verkopen hun goederen online en versturen daarom veel pakketten. Zo’n pakje moet natuurlijk wel heelhuids aankomen, want anders is er een risico dat de inhoud beschadigd raakt. Daarom is het noodzakelijk om de doos goed te sluiten. Dit kan met plakband, maar wanneer u gebruik maakt van een omsnoeringsmachine, kunt u nog veel meer verzekerd zijn van een veilige en probleemloze verzending van uw pakket.

Degelijke verzending van uw kostbare goederen door een goede verpakking

Als u pakketten verstuurt naar uw klanten, bent u er verantwoordelijk voor dat de goederen onbeschadigd aankomen. Natuurlijk ligt er ook verantwoordelijkheid bij de vervoerder, maar u moet zorgen voor een goede verpakking. Door gebruik te maken van handige omsnoeringsmachines zorgt u er met een simpele handeling voor dat de doos goed wordt beschermd tegen beschadiging. Bovendien zorgt de band ervoor dat een bezorger de doos, als deze niet te zwaar is, kan optillen. Dit wordt vaak erg gewaardeerd door pakketbezorgers. De band waarmee de dozen worden gesloten is verkrijgbaar in verschillende maten. Met omsnoeringsmachine kunt u met verschillende formaten werken.

Gun uzelf het gemak van een handig instrument bij het inpakken

Als u pakketten verstuurt en u wilt dat dit probleemloos verloopt, overweeg dan zeker de aanschaf van een omsnoeringsmachine van Fixpack Verpakkingstechniek. Met zo’n handige, verrijdbare machine wordt het goed verpakken van al uw zendingen een peulenschil. Denk hier ook aan als u regelmatig pakketten naar het buitenland verstuurt. Deze zijn vaak langer onderweg en hebben dus meer kans op beschadiging tijdens transport. U kunt de machine voor omsnoering direct bestellen op de website van Fixpack Verpakkingstechniek. Een proefplaatsing is ook mogelijk. Hiermee kunt u de omsnoeringsmachine kosteloos een week uitproberen om te zien of dit systeem u bevalt. U kunt deze machine laten afleveren en zelf in gebruik nemen, maar het is ook mogelijk de machine door de specialisten van Fixpack Verpakkingstechniek te laten plaatsen.