The fine liner
Image default
Dienstverlening

Met een octrooi krijgt u bescherming tegen de concurrentie die hetzelfde probeert uit te vinden

Weet u wat octrooi bescherming is? Hiermee krijgt u bescherming tegen concurrenten die met uw idee voor een technisch product of productieproces aan de haal gaan. Als u bijvoorbeeld een product heeft bedacht voor de consument of een uniek proces heeft bedacht voor het verbeteren van uw productieproces, dan wilt u niet dat dit gekopieerd wordt door de concurrent. Schakel IPecunia Patents in voor de begeleiding van het onderzoeken of het patent geldig is, het aanvragen ervan en het monitoren of het octrooi niet wordt gekopieerd.

Waarom moet ik een patent aanvragen?

Wanneer u een uniek idee heeft, wilt u niet dat anderen dit idee van u jatten. Dit voorkomt u door een patent aan te vragen. Hiermee weet u zeker dat niemand dit idee van u mag overnemen. Door het aanvragen van een patent zorgt u ervoor dat niemand anders uw product of proces mag kopiëren. Waar begint u met het aanvragen van een patent? Bij het inschakelen van een specialist als IPecunia Patents. Zij zijn specialist in patenten en octrooi bescherming en weten precies welke stappen u moet zetten om op een effectieve manier een patent of octrooi aan te vragen.

Dit is wat erbij komt kijken als u een patent gaat aanvragen

Hoe vraagt u patent aan op uw producten en technische processen, zodat niemand deze meer na mag maken of na mag doen? Dan moet u eerst weten of uw product uniek en innovatief is en of het goed te produceren is. Is dit het geval? Dan moet u het patent aanvragen bij Octrooicentrum Nederland. Het is ten zeerste aan te raden dat u hiervoor een specialist inschakelt als IPecunia Patents. Met een jarenlange ervaring weten zij precies welke processen er doorlopen moeten worden om uw octrooi bescherming succesvol te laten verlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist.

Gerelateerde artikelen

Sectionale poorten prijs? Aantrekkelijke prijzen vindt u op www.sectionalepoorten.net

Kies voor professionele dienstverlening bij een bodemsaneringsproject

John Deere zitmaaiers