The fine liner
Zakelijke dienstverlening

Met een brievenbusdoos bespaart u flink op uw verzendkosten

Heeft u al eens overwogen om uw artikelen in een brievenbusdoos te versturen in plaats van gewone verzenddozen te gebruiken? Er zijn al talloze bedrijven die dit doen. Een brievenbusdoos heeft als belangrijk voordeel dat de verzendkosten voor de afzender een stuk lager liggen. U kunt uw klanten dus vaker een gratis verzending aanbieden, iets waar vooral internetkopers gevoelig voor zijn. Daarnaast is een belangrijk voordeel voor de klant dat deze niet thuis hoeft te zijn als de bestelling wordt afgeleverd. De doos past door de brievenbus en kan dus door de postbode worden bezorgd in plaats van door een bezorgdienst.

Soms is een verzenddoos handiger

Natuurlijk zijn er situaties waarbij u liever kiest voor een verzenddoos. Dit doet u als het product niet door de brievenbus past bijvoorbeeld. Of als een klant meerdere producten bestelt en u deze in één keer wilt versturen. Verzenddozen zijn bovendien vaak steviger dan een brievenbusdoos. Ze zijn daarnaast in tientallen verschillende maten verkrijgbaar waardoor ze voor veel verschillende producten kunnen worden gebruikt. Het allerbelangrijkste is dat u een verpakkingsmateriaal kiest waarin u uw producten goed en schadevrij kunt versturen. Kies om die reden ook altijd een doos die groot genoeg is, maar natuurlijk niet overdreven groot.

Verzendmateriaal bestellen doet u nu heel gemakkelijk online

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal voor uw bestellingen? Of het nu gaat om brievenbusdozen of verzenddozen die worden bezorgd door een bezorgdienst; u wilt natuurlijk verpakkingen van goede kwaliteit. Kijk daarom eens op de website van Twinpack. Deze webwinkel heeft een groot assortiment aan verpakkingsmateriaal. U kunt daarnaast de dozen laten voorzien van uw bedrijfslogo. Dit fungeert niet alleen als extra reclame, maar het maakt uw zendingen ook veel gemakkelijker herkenbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan als u een grote partij dozen wilt bestellen of als u deze wilt laten personaliseren met een logo.