The fine liner
Image default
Management

MBA healthcare administration

MBA – Gezondheidszorg

In slechts 15 maanden en voor slechts $ 17.000, kunt u uw MBA hebben en klaar zijn voor de volgende stap in uw carrière. 100% online. Geen GMAT of GRE vereist.

 

Bereid je voor op de complexiteit van de zakelijke kant van de gezondheidszorgindustrie.

 

MBA – Gezondheidszorg Administratie programma kenmerken

Een vrouw in scrubs zit in een vergadering met andere verpleegkundigen.

Cursuswerk benadrukt ervaringsleren

Versnelde 7-weekse online klasindelingen

100% online (internationale studenten kunnen zich niet aanmelden voor dit programma)

Kleine klassen met toegankelijke, deskundige en ondersteunende faculteit

Diploma voltooiing in zo weinig als 15 maanden of 36 credit-uren *.

*Individuele vereisten kunnen tot 9 kredieturen van programmavoorvereisten toevoegen

 

Waarom TWU?

We bouwen business-minded leiders voor de gezondheidszorg

Ons opleidingsprogramma geeft je een dieper inzicht in de industrie en de analytische tools die nodig zijn om te slagen in de gezondheidszorg.

 

TWU doet meer om vrouwelijke leiders op te bouwen

Slechts 5,4 procent van de Fortune 500 CEO’s zijn vrouwen, en slechts 25 procent van de senior managers en leidinggevenden binnen die bedrijven zijn vrouwen. TWU werkt eraan om dat te veranderen.

 

Meer dan 70 procent van onze faculteit en medewerkers aan de universiteit is vrouw. Terwijl COB-faculteiten je voorbereiden om de door mannen gedomineerde zakenwereld aan te pakken, werken onze outreachmedewerkers nauw samen met werkgevers om netwerk- en werkgelegenheidskansen naar de campus te brengen.

 

Voor onze aankomende ondernemers is TWU’s Center for Women Entrepreneurs het enige universitaire centrum gewijd aan vrouwelijk ondernemerschap en bedrijfseigendom. Het Center biedt hulpmiddelen om te slagen, waaronder toegang tot training/coaching, financiering, mentoring en netwerkmogelijkheden.

 

Carrièreplanning op maat

Het Career Connections Center biedt adviesdiensten en carrièreplanning op maat, inclusief netwerken en salarisonderhandelingen. Zoek snel een baan met behulp van de Career’s Handshake, een unieke cv-beoordeling en vacaturedatabase die werkt om je zoektocht naar een baan te versnellen.

 

Het College of Business gaat nog een stap verder met een team van Outreach en External Relations medewerkers die samenwerken met het Career Connections Center om onze business studenten in-the-know te houden over werkgelegenheidskansen en netwerkevenementen.

 

Carrières & salarissen*

Met deze graad, heb je meerdere carrièremogelijkheden, waaronder:

 

Directeur Strategische Planning: $122.103 per jaar>

Top Executive: 104.980 dollar per jaar

Manager medische en gezondheidsdienst: $99.730 per jaar

Manager administratieve diensten: $96.180 per jaar

Ziekenhuisbeheerder: $86.677 per jaar

Consultant gezondheidszorg: $77.317 per jaar

Manager medische praktijk: $60.401 per jaar

 

Het College of Business laat voortdurend studenten toe. Neem contact op met het College voor meer informatie.

 

Toelatingseisen

GPA van ten minste 3,0 voor de laatste 60 uur van undergraduate cursuswerk. Voor aanvragers die post-baccalaureaat of afgestudeerd cursuswerk hebben voltooid, is een GPA van ten minste 3,0 voor dergelijk cursuswerk ook vereist.

Aanvragers met een GPA van ten minste 2,50 in de laatste 60 uur van undergraduate cursuswerk kan worden overwogen voor voorlopige toelating.

Van sommige kandidaten zal een voorbereidende cursus worden verlangd op basis van hun gewenste studierichting en eerdere academische en/of professionele staat van dienst.

Van kandidaten wordt verwacht dat zij bedreven zijn in de huidige tools van Business: Microsoft Office-suite van producten (Word, PowerPoint, Excel, en Access). Toegelaten aanvragers die nodig hebben om hun vaardigheid te verbeteren in een van deze gebieden zullen gratis tutorials beschikbaar via Lynda.com. 

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/