The fine liner
Gezondheid

Manieren om je huid lichter te maken

Maak je huid wat lichter

Er kunnen natuurlijk 1001 redenen zijn waarom je een deel van je huid een stukje lichter zou willen maken. Kijk vervolgens eens rond, je hebt voor iedere lichaamsdeel wel een speciale crème of poedertje. Is dit wel allemaal waar? Hoe werken de diverse crèmes en poeders. Effin.. Welke methode zou je het beste kunnen gebruiken voor een goed resultaat die tevens ook nog goed betaalbaar is?

De goedkoopste manier om je huid lichter te maken:

Wil je echt lekker goedkoop uit zijn dan is het aanbrengen van camouflage met make up de manier hoe u de huid net die paar extra tinten lichter kunt maken. Echter vervaagd make-up gedurende de dag. En zou het absoluut niet moeten gaan regenen want dan zou het een drama worden.

De duurste manier om je huid lichter te maken:

Voor iedereen die zijn portemonnee durft te trekken, kun je er ook voor kiezen het laseren van de huid. Er zijn diverse methodes van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s per sessie. Over het algemeen geeft het wel heel snel resultaat omdat de huid alles behalve huidvriendelijk wordt behandeld. Echter is het resultaat niet voor erg lang. Daarom adviseren wij dit enkel indien u meer weet wat er met je huid kan gebeuren en natuurlijk indien u dit makkelijk kunt betalen.

De veiligste manier om de huid lichter te maken:

Wil je niet zo zeer elke dag maar blijven make-uppen en heb je ook geen honderden euro’s ervoor over. Dan is het gebruik van een huid verlichtende crème waarschijnlijk de oplossing. Het gebruik is eigenlijk vrij eenvoudig. Je brengt de crème 2 of 3 keer per dag aan op de huid. Vervolgens smeer je er nog een sunblock overheen. Dit blijf je voor zeker 4 tot 6 weken herhalen. Uw huid wordt nu langzaam lichter. Zodra het gewenste resultaat is bereikt ga je het nog enkele malen per week gebruiken als onderhoudskuur.

Welke huidblekende crème raad u mij aan?

Er zijn er vele op de markt. Echter is het advies om een Nederlandse crème te gebruiken. Met deze wetenschap blijven nog maar enkele over. Wil je ook een crème die parfumvrij en PH neutraal is, waardoor je het ook langdurig zou kunnen gebruiken? Dan is er één crème helemaal op jou lijf geschreven. Bestel dan Skinlight Crème de huid blekende crème zonder chemische stoffen, gemaakt in Nederland en goedgekeurd voor verkoop in heel Europa.

Bezoek de website voor meer informatie :