The fine liner
Image default
Woning en Tuin

Maak de beste fotowand bij Modulari

Met een fotowand muurdecoratie creëer je binnen no-time een unieke sfeer in jouw huis. Een fotowand is een decoratieve wand in een ruimte die is bedekt met verschillende afbeeldingen, foto’s of kunstwerken die zijn geplaatst in een bepaalde compositie of patroon. Een fotowand heb je in alle soorten en maten, en kan variëren van een eenvoudige enkele rij foto’s tot een complexe en uitgebreide collage van afbeeldingen die de hele wand bedekken.

In verschillende woonruimtes 

Fotowanden kunnen in verschillende ruimtes in een huis worden geplaatst, zoals in de woonkamer, slaapkamer, gang, studeerkamer of kantoor. Fotowanden kunnen dienen als een persoonlijke en artistieke uitdrukking van de persoonlijkheid en interesses van de bewoners van het huis, of als een visuele en origine herinnering aan speciale momenten, reizen en gebeurtenissen in hun leven. Fotowanden kunnen natuurlijk ook op kantoor worden gebruikt, als herinnering aan leuke bedrijfsuitjes en andere positieve momenten met het team.

Fotowand maken 

Er zijn verschillende manieren om een fotowand te maken en te stylen, afhankelijk van de gewenste uitstraling en het gevoel van de ruimte. Dit kan onder andere door gebruik te maken van verschillende soorten fotolijsten, in verschillend grootten.
Sommige fotowanden zijn thematisch van aard, waarbij de afbeeldingen bijvoorbeeld allemaal gerelateerd zijn aan een specifieke kleur, onderwerp, gebeurtenis of stijl. Andere ontwerpen en variaties zijn meer eclectisch van aard, met een mix van verschillende soorten afbeeldingen en stijlen.

fotowand maken

Een goed ontworpen en geplaatste fotowand kan een geweldige manier zijn om een lege wand in een ruimte te vullen en deze tot leven te brengen. Het kan ook een manier zijn om een persoonlijk tintje te geven aan de inrichting van een huis en een gevoel van warmte en gastvrijheid te creëren.

Fotocollage ophangen 

Het ophangen van de wand met foto’s kan wel eens een uitdaging zijn. Gelukkig biedt Modulari daarin een oplossing met haar handige ophang systeem, waardoor Boren niet nodig is. Ook heeft Modulari een handige gadget waarmee je de ruimten tussen de foto’s mooi gelijk kan houden, zodat de fotowand er strak uit komt te zien. Een fotowand is geschikt voor allerlei verschillende soorten muur, glad of net wat minder glad. Alles past en alles kan.

Handige online tool

Wat ook heel erg handig is, is dat Modulari een super handige online tool aanbiedt, welke tool ervoor zorgt dat je van tevoren kan zien of het ontwerp van je fotomuur goed past in je huis, of dat er nog wat aanpassingen moeten worden gemaakt. Je kan de foto ‘uploaden’ in de tool, waarna je het geheel kan bekijken in je huis. Dan weet je gelijk of je de juiste keuze hebt gemaakt.

Voor Modulari is het belangrijk dat jij blij bent met je creatie. Zij zal er alles aan doen om te zorgen dat je fotowand van de muur spettert!