The fine liner
Huishoudelijk

LED STRIPS AAN HET INTERIEUR TOEVOEGEN

LED strip verlichting is een zeer veelzijdig en creatieve manier om licht aan uw interieur toe te voegen. Het werd lang gebruikt door interieur ontwerpers voor bedrijven en hotels en nu is het te gemakkelijk beschikbaar zijn voor thuisgebruik.

De strip verlichting komt in lengtes of als een lange roll, met individuele LED’s gemonteerd op een flexibel lint. Het kan worden gesneden op bepaalde plaatsen, waardoor het zeer eenvoudig te monteren is in kleinere ruimtes. Deze flexibiliteit zorgt voor een oneindig aantal toepassingen, alleen beperkt door uw creativiteit.

Er zijn ten minste drie verschillende opties als het gaat om de aankoop van deze verlichting: enkele kleur in warm wit of koel wit; kleur wijzigend RGB (rood, groen en blauw) of enkele kleur in een verscheidenheid van verschillende kleuren. Terwijl het witte licht vooral handig voor algemene huishoudelijke verlichting is, de kleuropties drama kunt toevoegen aan een interieur en plezier kunt maken lichtoplossingen voor woningen en bedrijven.

1. onder de toonbank en onder kabinet verlichting in keukens als vervanging van led lampen.

Een donkere, schaduwrijke gebieden op keuken werken oppervlakken kunnen worden verbannen met het gebruik van de strip verlichting onder kasten gekoppeld. Het voordeel van LED strips over TL-buizen is dat ze kunnen worden teruggebracht tot precies de juiste lengte, geven zelfs, fel licht de hele lengte van de teller. En natuurlijk LEDs zijn veel zuiniger om te worden uitgevoerd met behulp van veel minder elektriciteit.

2. boekenkasten en display rekken

LED strip verlichting lost het probleem van verlichting boekenkasten en andere weergave planken. Korte strips van LEDs kunnen worden teruggebracht tot grootte, discrete verlichting van elke sectie met een warme gloed.

3. hoekjes en niches

Gebogen hoeken en niches kunnen vaak problematisch vanuit een oogpunt van verlichting, maar met de flexibele strips van LED-verlichting, het is nu gemakkelijk aan lichte individuele en gebogen niches. Omdat de strips dergelijke een dun profiel hebben is het ook makkelijk te verbergen hen in de uitsparing valt, met geen lelijke buizen of bollen aan afbreuk doen aan de vloeiende lijn van het interieur.

4. Bar verlichting

Bar gebieden kunnen worden getransformeerd met subtiele LED strip verlichting. Blitse met stroken veranderende kleuren of ga voor subtiele licht accenten van uw gewaardeerde inzameling van vintage flessen.

5. bureaus en hobby gebieden

Zelfs verlichting is een grote hulp voor Bureau gebieden, of workshops. Eenvoudig te installeren LED strips kunnen worden gebruikt om gewoon het juiste licht voor fijn en gedetailleerde werk precies waar u wilt maken.

LED strip verlichting is eenvoudig te installeren en een transformator aan te passen de spanning aan LED eisen nodig. Vraag dan advies van uw LED-leverancier om te controleren of u de juiste componenten voor de toepassing die u in gedachten hebt.

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.leds-depot.be/led-strips.html