The fine liner
Image default
Auto

Lease de Volkswagen Caddy en geniet van het gemak

Wil je graag meer mobiliteit en over een goed werkende auto beschikken die je altijd van A naar B brengt? Wil je niet meer afhankelijk zijn van anderen of van het openbaar vervoer, of ben je het zat zoveel uit te moeten geven aan onderhoudskosten voor je huidige auto? Dan is een lease auto een mooie oplossing. Heb je een groot gezin of wil je graag een ruime auto om spullen in te vervoeren, dan kun je de Volkswagen Caddy leasen. Verschillende leasemaatschappijen bieden de Volkswagen Caddy in meerdere uitvoeringen aan, voor zowel zakelijk als privégebruik. 

Efficiënt en veelzijdig

De Volkswagen Caddy is een praktische en ruime wagen waar je veel in kwijt kan. Hij kan dus ook als bedrijfsauto gebruikt worden. Perfect voor ondernemers om goederen of materialen in te vervoeren, die daarnaast een bedrijfsauto met een moderne en sportieve uitstraling willen. Ook voor personenvervoer is de Volkswagen Caddy met comfortabel interieur geschikt. Er zijn uitvoeringen met vijf of zeven zitplaatsen, waarvan de banken inklapbaar zijn om meer laadruimte te creëren. Je hoeft dus nooit meer moeilijk te doen als je met veel bagage op reis wilt of spullen wilt verhuizen. 

Stel eenvoudig jouw perfecte auto samen

Vraag bij verschillende leasemaatschappijen offertes aan als je geïnteresseerd bent om een auto te leasen. Er zijn allerlei modellen beschikbaar waarbij je bovendien extra voorkeuren kunt doorgeven voor bijvoorbeeld kleur, bekleding, navigatie of beveiliging. Zo kun je jouw perfecte auto samenstellen en er direct in rijden als het leasecontract is afgesloten. Je betaalt dan elke maand een vast bedrag voor de duur van de leaseperiode, die doorgaans twee à vier jaar is. Extra kosten zijn er niet, behalve voor brandstof of parkeren. Onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenhulp zitten allemaal in het bedrag inbegrepen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Gerelateerde artikelen

Wat is rittenregistratie eigenlijk?

Gratis een auto verkopen via Besteautobod

Opel lease