The fine liner
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat uw oren testen op gehoorverlies met een gratis hoortest

Heeft u al een tijdje het gevoel dat u minder goed hoort? Verstaat u steeds moelijker wat men tegen u zegt en moet u het geluid van de tv steeds luider zetten? Dan lijdt u mogelijk aan gehoorverlies. Dit gehoorverlies kan verschillende oorzaken hebben. Zo verslechtert uw gehoor met de leeftijd, maar ook blootstelling aan lawaai kan lijden tot gehoorverlies. Wat de oorzaak ook is, het is belangrijk om gehoorverlies tijdig te laten controleren. Bijvoorbeeld door een gratis hoortest te laten uitvoeren door een erkende audioloog.

Laat uw gehoor gratis testen door een erkend audioloog in Antwerpen

Wilt u ook graag uw gehoor laten testen door middel van een gratis hoortest? Dan kunt u in Antwerpen terecht bij Hoorcentrum Doudelet. Bij dit hoorcentrum rekent u op de expertise van erkende audiologen om uw oren te onderzoeken. Door middel van een hoortest stellen zij vast of u gehoorverlies heeft. Ze kunnen hierbij ook mogelijke oorzaken aanwijzen, maar nog belangrijker, hulpmiddelen aanbieden. Als blijkt na de gratis hoortest dat u gehoorverlies lijdt, kan een expert van Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen u de correcte oplossing aanrijken. Zo hoeft u niet langer door het leven te gaan met gehoorverlies.

Ontdek de oplossingen voor uw gehoorverlies

Heeft u gehoorverlies door ouderdom, door blootstelling aan lawaai of door een medische aandoening? Dan kan een audioloog van Hoorcentrum Doudelet u na een hoortest verder helpen. Als u in uw dagelijks leven last ondervindt van uw verminderd gehoor, kan een hoortoestel immers soelaas bieden. Binnen de hoorapparaten bestaan er vele mogelijkheden, maar de experts helpen u met het vinden van de beste oplossing voor uw gehoor. Bovendien kunt u er ook altijd voor nazorg en onderhoud terecht. Aarzel dus niet langer als u last heeft van gehoorverlies, en vraag snel een vrijblijvende hoortest aan bij dit hoorcentrum in Antwerpen!