The fine liner
Image default
Groothandel

Laat het textiel voor confectie vouwen door professionals

Om vele meters aan stof op te vouwen, kan een vervelend taakje zijn dat heel wat tijd in beslag neemt. Het is echter wel van groot belang dat al het textiel dat u voor confectie wilt gebruiken correct is opgevouwen. U laat deze taak daarom het best over aan de professionals van Bandfabriek Devos. Zij staan al tientallen jaren klaar om uw textiel te snijden en vouwen.

De verschillende stappen om textiel te vouwen

Deze specialisten helpen maar al te graag om uw productieproces te versnellen. Ze hebben hiervoor enkele stappen opgesteld die hen helpt om efficiënt aan de slag te gaan met het opvouwen van het textiel voor confectie. Een eerste stap is om te kiezen tussen een van de vele stoffen die zij aanbieden of om zelf een voorraad textiel aan te leveren. Daarna kiest u de vouwmethode die het beste past bij het doeleinde waarvoor u de stof gebruikt. Er zijn vier verschillende opties:

  • De zijkanten worden naar binnen gevouwen zonder dat er een opening wordt gelaten
  • De zijkanten worden naar binnen gevouwen en er wordt wel een opening gelaten tussen de zijkanten
  • De stof wordt in twee gevouwen
  • De stof wordt dubbel gevouwen

Als derde is er nog de breedte en de afwerking. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde breedte? Dan heeft u de keuze tussen 6-80 mm. Vallen uw wensen buiten deze afmetingen? Dan is het altijd mogelijk om voor maatwerk van deze experten te kiezen.

Ontdek welke types textiel zij aanbieden

Wilt u graag te weten komen welke types van stoffen zij allemaal aanbieden om te snijden of vouwen? Neem dan eens een kijkje tussen de mogelijkheden en ontdek bijvoorbeeld elastiek op rol. Heeft u toch nog niet gevonden wat u zocht? Bel hen dan vandaag nog en de ervaren medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder om textiel voor confectie te vinden.

https://devosarrotex.com/