The fine liner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat het reinigen van de dampkappen in je grootkeuken over aan deze expert

In de grootkeuken van je horecabedrijf heb je ongetwijfeld ook enkele professionele dampkappen. Deze moeten regelmatig worden gereinigd. Niet enkel voor de hygiëne, maar ook om de brandveiligheid te garanderen. Als damkappen niet vaak genoeg worden gereinigd, stapelt vuil en licht ontvlambaar vet er zich namelijk in op. Dit vormt een groot gevaar voor de brandveiligheid. Het laten reinigen van dampkappen binnen grootkeukens is dan ook verplicht vanuit je brandverzekering. Wil jij je dampkappen laten reinigen door een expert? Dan staat Valor Services Group voor je klaar! Deze onderneming biedt een ruime expertise met betrekking tot professionele reiniging en ongediertebestrijding aan voor bedrijven in heel België. Ook beroep doen op deze expertise? Lees dan door en ontdek meer over de mogelijkheden.

Kies voor een grondige reiniging door een expert

Bij het reinigen van dampkappen gaan de Valoristen zeer grondig te werk met oog voor detail. Ze starten met het manueel reinigen van de dampkappen, gevolgd door een hogedrukreiniging. Een biologische reiniging is ook mogelijk. Niet enkel de dampkappen zelf worden schoongemaakt, ook de bijhorende onderdelen zoals de vetfilters en motorbehuizing. Niet enkel bij het reinigen van dampkappen gaan deze experten zo gedetailleerd te werk. Dit doen ze ook bij alle andere werkzaamheden, van ongediertebestrijding tot sanitair onderhoud en gespecialiseerde desinfectie. Als je in zee gaat met Valor Services Group ben je daarom verzekerd van een betrouwbare partner die werk levert van de hoogste kwaliteit.

Bezoek de website voor meer informatie

Wil je de dampkappen en meteen ook de rest van je grootkeuken laten reinigen door een expert? Of wil je de Valoristen inschakelen voor ongediertebestrijding of ongediertepreventie? Wat je wensen ook zijn, Valor Services Group staat voor je klaar in heel België. Wil je graag meer weten over de uitgebreide dienstverlening van dit reinigingsbedrijf? Of wil je meer te weten komen over de nauwkeurige werkwijze? Op de website van Valor Services Group vertelt het bedrijf uitgebreid over de mogelijkheden. Heb je daarna toch nog vragen of wens je een offerte te ontvangen? Dan vind je op de website de nodige contactgegevens terug.

Gerelateerde artikelen

Stalen buizen voor gebruik in een combiwand

Een motiverende werkplek creëren dankzij deze projectinrichter in Wijnegem

Deze advocaat met kennis van GDPR in Brugge is u graag van dienst