The fine liner
Image default
Eten en drinken

Laat de mobiele frituur langskomen op uw feest!

 

Vind u ook dat er niets lekkerder is dan verse Belgische frieten? En wilt u al uw gasten trakteren op dit heerlijke product uit onze Belgische keuken? Laat dan aan mobiele frituur aan huis komen! Dat is de prefecte oplossing als u een feest of evenement plant en uw gasten wilt trakteren of een heerlijke maaltijd, zonder dat u zelf urenlang in de keuken hoeft te staan. De medewerkers van Friet & Co helpen u graag met een professionele frituur aan huis.

 

Verse frieten op uw event met de frituur aan huis

 

Friet & Co uit Antwerpen is de expert op gebied van de mobiele frituur. Dit bedrijf komt al meer dan 15 jaar lang naar feesten en events in heel Vlaanderen. Daarbij trakteren ze de aanwezigen op heerlijke, versgebakken frieten à volonté. Wilt u ook een frituur laten langskomen aan huis of op uw feest? Dan heeft u bij dit bedrijf de keuze uit verschillende formules. Bij elke formule zijn frieten, sauzen en snacks à volonté inbegrepen. De formules verschillen echter in het aantal en de soort snack die u voorgeschoteld krijgt, gaande van zeven tot elf soorten snacks. De mobiele frituur komt voor een vaste prijs aan huis langs en voor elke formule betaalt u ook een vaste prijs per persoon. Zo heeft u op voorhand duidelijk inzicht in de kosten van deze mobiele frituur.

 

Bezoek de site voor meer informatie

 

Plant u binnenkort een tuinfeest, personeelsfeest of ander type event waarbij u een frituur aan huis wilt laten komen? Aarzel dan niet om Friet & Co in te schakelen. Het personeel van deze mobiele frituur serveert een heerlijke portie frieten en snack voor alle aanwezigen. Ontdek meer over de mogelijkheden van deze frituur of vraag meteen een offerte aan voor uw event via de website van het bedrijf.