The fine liner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat de integratie van een nieuw platform voor applicaties over aan de specialist

Natuurlijk is het belangrijk dat uw personeel goed om kan gaan met de verschillende applicaties binnen uw bedrijf. Het kan echter erg lastig zijn wanneer geen van die applicaties op elkaar aansluit en ze allemaal langs elkaar heen werken – het resultaat is dubbele, foutgevoelige handelingen die uitgevoerd moeten worden. Veel bedrijven in Vlaanderen zijn zich aan het oriënteren op het wijzigen van het applicatielandschap – Datacon helpt u hier graag bij.

Wat zijn de voordelen van een nieuwe iPaaS-platform voor uw bedrijf?

Natuurlijk moet het ook wel voordelen voor u hebben om de integratie van een compleet nieuw platform te laten realiseren. De belangrijkste voordelen zijn productiviteitsstijging van uw personeel en kostenbesparing op bijvoorbeeld applicatiebeheer, loonkosten en andere zaken. Daarnaast wordt het in de toekomst eenvoudiger om applicaties te integreren, wijzigen of verwijderen. Dit is allemaal haalbaar dankzij deze gevolgen van platform integratie:

  • Verbetering van interne processen door automatisering en het minimaliseren van handmatige verrichtingen. Hierdoor heeft u minder menselijke fouten en borging van de governance.
  • Verkrijg nieuwe inzichten door de integratie van verschillende databronnen die elkaars data aanvullen. Dit gebeurt real-time op basis van consistente en betrouwbare informatie.
  • Verbind met uw klanten dankzij de enterprise service bus; applicaties van klanten kunnen ook met integratie in het platform worden gezet. Werk bijvoorbeeld samen aan productverbeteringen.
  • Versterk partnerrelaties door onboarding te stroomlijnen en partners eenvoudig te betrekken in de processen.

Professioneel advies en hulp bij de integratie

Datacon staat klaar voor alle bedrijven in Vlaanderen die van plan zijn om de integratie van een nieuw iPaaS-platform uit te voeren en die wel wat hulp kunnen gebruiken. Zij kunnen zowel alleen het platform integreren als in samenwerking met uw eigen IT-afdeling. Bovendien is Datacon een gecertificeerde trainingspartner die ook de onboarding en training van uw personeel kan regelen. Op deze manier start iedereen op de juiste manier met het nieuwe platform. Wenst u meer informatie? Bekijk dan de contactgegevens op de website en stel uw vragen aan de consultants!

https://www.datacon.be/