The fine liner
Image default
Woning en Tuin

Klop bij Adema Stiens aan voor de beste overkapping voor uw auto

Familiebedrijf Adema Stiens is absoluut een goede partij wanneer u een stijlvolle carport of ander type overkapping voor uw auto wil laten plaatsen. Zij waren het die de Skiatsu Carports, een type carport volgens de Japanse school, voor het eerst introduceerden in eerst Nederland, en nu ook België. Bent u geen fan van de typisch Vlaamse bric-à-brac overkapping die naast uw auto binnen de kortste keren ook een heleboel huis-tuin-en-keukenrommel huist? Dan is een Skiatsu Carport misschien wel iets voor u.

Een overkapping op Oosterse wijze

Met een Skiatsu Carport gaat u terug tot de essentie: uw wagen beschermen tegen alle elementen van regen tot sneeuw en hagel. Tegelijkertijd wordt resoluut de kaart van stijl getrokken. Een Skiatsu-overkapping staat op één of twee staanders en lijkt zo boven uw auto te zweven, terwijl het eigenlijk gebouwd is van licht ogend maar stevig materiaal zoals polycarbonaat, en zo standvastig uw wagen tegen weer en wind beschermd. Voor andere rommel wordt geen plaats gemaakt, en zo is de Skiatsu Carport een typisch voorbeeld van de Japanse minimalistische stijl: alleen de essentie blijft over, op een ontzettend stijlvolle manier gepresenteerd. De overkapping van uw auto kan dus gerust gezien worden als kunstobject.  

Een krak in hun vak

De vakmensen van Adema Stiens zijn stuk voor stuk experts in het plaatsen van (Skiatsu)-overkappingen. Het bedrijf werd al in 1986 opgericht. Hun lange staat van dienst stelt hen in staat om voor ieder probleem een gepaste oplossing te vinden. Daarnaast hebben ze ook een nauwe band met Skiatsu, waardoor ze deze carports aan een messcherpe prijs kunnen aanbieden. Met andere woorden, bij hen is de overkapping van uw auto in goede handen! Hun contactgegevens kan u vinden op hun website. Indien u dit wenst, kan altijd een kennismakingsgesprek georganiseerd worden, inclusief vrijblijvende offerte op maat.

https://www.skiatsu.be/