The fine liner
Image default
Eten en drinken

Kies uit lekkere en makkelijke bladerdeeg recepten

Wil je eens iets lekkers met bladerdeeg maken? Kies uit de lekkere en makkelijke bladerdeeg recepten van Tante Fanny. Je vindt tussen deze recepten mogelijkheden voor iedere gelegenheid. Met de zoete en hartige recepten kun je namelijk altijd iets lekkers voorschotelen aan je gasten. Kies voor zoete en hartige flapjes met verschillende vullingen. Hier kun je ook je eigen fantasie op loslaten. Zo kun je je bezoek verrassen met iets lekkers bij de koffie of met een lekker gerecht bij een gezellig diner. Doe inspiratie op met de vele bladerdeeg recepten die je in de online receptenboekjes van Tante Fanny vindt.

Ga zelf een pizza beleggen met wat je maar lekker vindt

Iedereen houdt natuurlijk van pizza, en dit Italiaanse gerecht is ook nog eens heerlijk om er een te beleggen. Zeker met het makkelijk te verwerken deeg van Tante Fanny. Dit deeg is veelal veganistisch en wordt eenvoudig opgerold geleverd en het wordt ook handig op bakpapier geleverd, zodat het deeg niet aan elkaar plakt. Na het uitrollen van het pizzadeeg kun je je pizza beleggen met kaas, tomaten, andere verse groenten en met wat je verder maar lekker vindt. Al deze ingrediënten zijn eenvoudig te combineren op een plaatpizza. Hiervoor zijn er ook heerlijke recepten met bladerdeeg. Zo is er voor iedereen iets lekkers tijdens een gezellige avond met familie of vrienden.

Ontdek alle recepten

Weet je soms ook niet meer wat je nu weer op tafel moet zetten? Ontdek alle recepten van Tante Fanny. Hiervoor hebben zij diverse online receptenboekjes en seizoenskalenders met ideeën voor de lekkerste seizoensproducten. Samen met de heerlijke deegsoorten van Tante Fanny maak je de lekkerste gerechten en hapjes. Hierbij maakt het niet uit of het hartige of zoete gerechten of hapjes zijn. Ontdek de mogelijkheden op de website en door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Tante Fanny. Zo ben je altijd op de hoogte.