The fine liner
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies de vloer die bij u past bij deze groothandel in laminaat

Bent u aan het verbouwen of heeft u net een nieuwe woning gekocht? Dan heeft u wellicht een nieuwe vloer nodig. BEL-BOS Trading, de groothandel in laminaat, vinyl en tapijt, kan u vast en zeker verder helpen. De handelaar heeft namelijk diverse vloeren beschikbaar in alle soorten materialen. Wenst u een vloer in laminaat te kopen? Of kiest u liever voor een onderhoudsvriendelijke vinylvloer? In deze winkel vindt u het allemaal. U kunt zelfs een tapijtenvloer kopen als u dat wilt. De vloeren worden trouwens geproduceerd in België zelf. Daardoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en weet u meteen dat het laminaat en tapijten in goede omstandigheden vervaardigd zijn.

Wij zorgen voor een snelle levering

Bij BEL-BOS Trading kunt u nu ook online uw vloer bestellen. In de webshop voor laminaat, vinyl en tapijten vindt u namelijk alle producten terug. Via de overzichtelijke categorieën is het eenvoudig om uw favoriete vloer te vinden. Met enkele klikken selecteert u uw gewenste producten en betaalt u veilig uw aankoop. Vervolgens kunt u enkel wachten tot uw bestelling geleverd wordt. dat gebeurt trouwens vlot en zonder problemen. De groothandel in laminaat heeft namelijk een goed contact met de diverse transportbedrijven. U kunt dus rekenen op een snelle levering. Wilt u het gamma aan laminaat, vinyl en tapijten toch liever bewonderen in de showroom? Ga dan gerust langs in de vestiging in Aartselaar.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een vloer van BEL-BOS Trading, dé groothandel in laminaat, vinyl en tapijten? Ga dan snel naar de webshop en kies een geschikte vloer. Als u graag meer informatie wenst over de producten, kunt u steeds contact opnemen met de winkel. De medewerkers begeleiden u met veel plezier bij uw aankoop zodat u gegarandeerd de juiste vloer bestelt. De gegevens vindt u terug op de website van de vloerenverkopen.