The fine liner
Image default
Mode en Kleding

Je lederen tas veilig bewaren

Vul je leren handtas met bubbeltjesplastic of perkamentpapier (maar niet met krantenpapier, want dan blijft hij in vorm.

Plaats je gevulde leren tas in de originele stofzak en berg deze op in de originele doos, samen met de silicagel pakjes om te voorkomen dat hij vochtig wordt.

Lucht je leren tas eens in de twee weken om schimmelvorming te voorkomen.

LET OP
Zorg ervoor dat je geen water in het leer laat trekken. Als je handtas of jasje erg nat wordt, veeg het overtollige vocht dan zo snel mogelijk weg. Droog het leer niet met een haardroger; laat het aan de lucht drogen en breng vervolgens een leerconditioner aan.

Gebruik geen reinigingsmiddelen die alcohol bevatten, want die drogen uit en verkleuren mogelijk je leren tas of tas.

Onze aanbevelingen voor het onderhoud van lederen tassen zijn van toepassing, of je nu met een lederen handtas, lederen tas of lederen jasje werkt. Zolang je reiniger en conditioner zijn geformuleerd voor echt leer, ben je er helemaal klaar voor.

Je hoeft je lederen tas niet te babysitten, maar wees je er wel van bewust dat zware blootstelling aan de elementen het leer drastisch zal verouderen. Pas je lederverzorging en reinigingsgewoonten hierop aan.

Ben je op zoek naar een prachtige lederen tas, rugzak of andere lederen accessoires van hoge kwaliteit? Kijk dan eens bij de Cowboysbag sale. Hier vind je artikelen van het mooiste volnerfleer tegen zeer goede prijzen.