The fine liner
Image default
Groothandel

Introduceer uw nieuwe product in PET flessen

Heeft u bij de introductie van een nieuw product al nagedacht over de verpakking en daarbij PET flessen overwogen? Voor sommige producten ligt dit wellicht niet meteen voor de hand. Maar er zijn meer producten die zich lenen voor verpakking in een PET fles dan u nu misschien op het eerste gezicht denkt. Zo kunnen snoepjes of zoet broodbeleg ook prima in PET flessen worden verpakt. Het voordeel daarvan is bovendien dat de klant het product direct kan zien. Dit kan een groot voordeel zijn bij de marketing van uw product. Daarnaast biedt een verpakking van gerecyclede kunststof natuurlijk nog een aantal andere belangrijke voordelen.

Geef het goede voorbeeld met PET flessen

Door PET flessen te gebruiken geeft u een duidelijk signaal af. U geeft hiermee aan dat u het belangrijk vindt dat grondstoffen zorgvuldig worden gebruikt. Dit is nodig omdat bronnen uitgeput raken en de hoeveelheid afval schrikbarend hard groeit. Door een PET fles te gebruiken als verpakkingsmateriaal kiest u voor een manier van verpakken die recycling mogelijk maakt. Hergebruik wordt steeds belangrijker om de groei van de afvalberg een halt toe te roepen. Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren dan zijn PET flessen zeker het overwegen waard.

Het bedrijf dat de verpakking voor uw product snel en goed kan produceren

Overweegt u een PET fles als verpakking voor uw product? Dan kunt u hiervoor terecht bij PET Power. Dit is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Etten-Leur. Het bedrijf bestaat sinds 1995 en heeft sindsdien een belangrijke plaats op de markt voor verpakkingsmaterialen veroverd. Daarbij ligt de focus op PET verpakkingen, flessen, potten en andere materialen. Wilt u hier meer over weten of wilt u direct een order plaatsen, dan kunt u contact opnemen met de vestiging in Nederland. Dit bedrijf is inmiddels een internationaal gewaardeerde multinational die zijn sporen in deze branche meer dan verdiend heeft.