The fine liner
Image default
Dienstverlening

In de kunststof bakken en kunststof pallets van Alpac vervoert u alles

Wanneer u kwetsbare goederen zoals groente, fruit of planten wilt vervoeren, heeft u stevig verpakkingsmateriaal nodig. Normale kartonnen dozen zijn dan niet altijd voldoende. Voor extra stevigheid bestelt u de kunststof bakken en pallets van Alpac. Deze zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er bakken met wieltjes voor het eenvoudig vervoeren van goederen. Wilt u goederen overzichtelijk en veilig opslaan in uw magazijn? Kies dan voor de magazijnbakken of verschillende soorten kratten om alles veilig op te slaan. Bij deze bakken en kratten ligt de nadruk op het beschermen van uw producten tegen stoten en vallen.

Kunststof bakken of pallets op maat nodig?

Het opslaan van sommige producten vraagt om maatwerk. Niet alles past namelijk in standaard kunststof bakken of pallets. Daarom kunt u bij Alpac ook terecht voor het ontwikkelen van nieuwe bakken of pallets. Een bijzondere vorm van maatwerk is vacuümvormen. Hierbij wordt een kunststof plaat verwarmd totdat deze visco-elastisch is. Daarna wordt het materiaal in of om een vorm gevormd, om zo een kunststof bak of plaat te vormen. Na het uitharden heeft u dan een kunststof bak of pallet om maat. Uw bakken of pallets worden gemaakt van het materiaal dat past bij uw behoeften en in de maat die u nodig heeft. Neem daarom vandaag nog contact op met de specialist.

Uw kunststof bakken of pallets aangepast op uw wensen

Soms komt het voor dat standaard kunststof bakken of pallets te groot of te klein zijn. Gelukkig kunnen de specialisten van Alpac er dan voor zorgen dat de pallet of bak vergroot of verkleind wordt. Deze bestaan namelijk vaak uit verschillende componenten, waaraan andere componenten gekoppeld kunnen worden om de bak of pallet hoger, breder of langer te maken. Is de bak of pallet juist te groot? Dan wordt er desgewenst een component verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Met een octrooi krijgt u bescherming tegen de concurrentie die hetzelfde probeert uit te vinden

Hoe lang gaat een rieten dak mee?

John Deere zitmaaiers