The fine liner
Image default
Bedrijven

Houten vloeren geven klasse aan uw interieur

Unieke houten vloeren kunt u vinden in een gespecialiseerde vloerenwinkel met kennis van zaken. Uw vloer vormt de basis van uw interieur en moet met zorg worden gekozen. Houten vloeren geven uw woning of bedrijfspand klasse en uitstraling. De medewerkers van Van der Heijden Vloeren weten daar alles van. Door hun kennis en ervaring, kunnen ze u van uitgebreid advies voorzien en u helpen een houten vloer te kiezen die volledig voldoet aan uw wensen.

Kwaliteit op maat

Iedere houten vloer is uniek. Daarom heeft u in deze vloerenwinkel niet alleen een ruime keuze aan materialen, maar ook aan afwerkingen van uw houten vloer. Zo kunt u helemaal zelf bepalen welke kleur en uitstraling u uw vloer wilt geven. In de showroom kunt u alle mogelijke houten vloeren van dichtbij bekijken. Zo kunt u inspiratie opdoen en advies krijgen van vakmensen.

Oneindig veel mogelijkheden

Welke stijl of welk motief u ook in gedachten heeft, bij Van der Heijden Vloeren bent u aan het juiste adres. De vakkundige medewerkers van deze vloerenwinkel luisteren goed naar uw wensen. Zij zijn gespecialiseerd in parketvloeren, laminaatvloeren en massief houten vloeren, maar ook in lamelparket en laminaat.

Houtsoorten en afwerkingen

Naast eiken is er een groot aantal andere houtsoorten, waaruit u kunt kiezen voor uw massief houten vloer of parketvloer. Daarbij kunt u de vloer een persoonlijke touch geven door een speciale afwerking. Houten vloeren kunnen onder meer gerookt, geschuurd, geborsteld en gelakt worden. Of laat uw vloer verouderen voor een authentieke, doorleefde sfeer. Houten vloeren zijn ook erg geschikt om in een mooi patroon gelegd te worden. De meest gekozen patronen zijn de visgraat, de Hongaarse punt en het Versailles-paneel.

Service van begin tot eind

Service en kwaliteit, dat is wat deze vloerenwinkel u te bieden heeft. Als u een keuze heeft gemaakt, volgt een zorgvuldige inmeting op uw locatie. In de eigen werkplaats wordt de vloer vakbekwaam op maat gezaagd en klaargemaakt om bij u bezorgd te worden. Vervolgens staat het montageteam klaar om uw unieke houten vloer te leggen voor een perfect eindresultaat. Deze vloerenwinkel heeft maar één doel: uw eigen houten vloer, precies zoals u hem voor ogen had!